Bulvár

Megtámadtak egy nőt Újszegeden

Megtámadtak egy nőt Újszegeden

2015. február 17., kedd
Megtámadtak egy nőt Újszegeden

Hétfő este a Pinty utcában előzetes szóváltás nélkül megtámadtak egy nőt, az elkövető falhoz szorította és többször ököllel megütötte. Szemtanúkat keres a rendőrség!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját február 16-án 20 óra 35 perckor hívta egy nő Újszegedről és bejelentette, hogy 19 óra 30 perc körüli időben megtámadta valaki a Pinty utcában. Feljelentése szerint a támadó minden előzetes szóváltás nélkül nekilökte a falnak, majd ökköllel többször megütötte. A nő védekezett, így tudott elmenekülni. A Szegedi Rendőrkapitányság a sértett feljelentése alapján garázdaság vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményt látta, vagy az elkövetőről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 112-es segélyhívót, vagy a Telefontanú 0680-555-111-es számát (ingyenesen hívható hétfőtől csütörtökön 8-16 óra között és pénteken 8-13 óra között).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.