Közélet

Meglepetés üzenetek a makói batyus bálon

Meglepetés üzenetek a makói batyus bálon

2015. február 23., hétfő
Meglepetés üzenetek a makói batyus bálon

Szeretetteljes, jókívánságokat tartalmazó süteményt kapta a makói batyus bál vendégei. Pogácsa, sütemények, kolbász és házi pálinka is került az asztalokra.

Családi fotókat, makói hagymát, a Szentírást is magával vitte

Farkas Éva Erzsébet

polgármester asszony a szombat esti batyus bálba. Férjével közösen bontották ki a többszáz fős tömeg előtt azt a batyut, aminek tartalma jelképesen utalt a család, a szeretet, az összetartozás, az emlékezés, a hit és a szolgálat témakörökre. A város első embere elmondta, az idén öt millió forinttal támogatja az új városvezetés a makói nyugdíjas klubokat. A város térképét pedig külön azért tette a csomagjába, hogy elmondhassa, sosem felejti el esküjét: hogy a makóiakat szolgálja. A városi nyugdíjas klubok és szervezetek tagjai rengeteg finomságot hoztak a bálba, amelynek lényege éppen az, hogy egymást vendégelik meg. Illatozó, finom házi kolbász, töpörtő, máshol krémes sütemény, sajtos pogácsa, üdítő és házi pálinka került a terített asztalra. Utóbbit

Weszelyné Wégsheő Henriett, Zeitler Ádám, Toldi János, Kovács Sándor

képviselők is osztották a bálozóknak. Farkas Éva Erzsébet polgármester asszony túrós batyuval kedveskedett, amibe jókívánságokat sütöttek. Ilyen meglepetést még sohasem kaptak a bál vendégei. Később meg is táncoltatták a város első emberét. A jó hangulatról Csikota József és zenekara gondoskodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.