Sport

Labdarúgás: a Sepsiszentgyörgyöt fogadja a SZEOL SC

Labdarúgás: a Sepsiszentgyörgyöt fogadja a SZEOL SC

2015. február 16., hétfő
Labdarúgás: a Sepsiszentgyörgyöt fogadja a SZEOL SC
szeol-szabadka22kf

Újabb nemzetközi edzőmérkőzést játszik az NB III tavaszi szezonjára készülő SZEOL SC. Tóth Ákos együttese ezúttal a Sepsi OSK ellen meccsel a Felső Tisza-parti stadionban.

A Sepsi OSK a nyári osztályozót követően jutott fel a román harmadik ligába, ahol az őszi szezon 12 lejátszott mérkőzésén 23 pontot szerzett, újoncként pedig a 13 csapatos liga harmadik helyéről várhatja majd a tavaszi folytatást. A

Suciu Vali, Kulcsár László

kettős által irányított együttesben több magyar is játszik, amely a bajnokság első felében a legkevesebb gólt kapta a liga csapatai közül, mindössze kilencszer vették be a sepsiszentgyörgyiek kapuját. A Sepsi OSK a Győr-Moson-Sopron megyei Lipóton töltött 10 napos edzőtábor után érkezik Szegedre, szűk két hét alatt pedig a hatodik edzőmeccsüket játsszák majd Beretkáék ellen. Mint azt

Tóth Ákos

, a SZEOL SC vezetőedzője a szombati,

FK Backa elleni

edzőmérkőzés után elmondta, hasonlóan komoly játékerőt képviselnek a sepsiszentgyörgyiek is, mint az előző két ellenfelük. A SZEOL SC eddigi felkészülési meccsein még veretlen, a szombati találkozó volt az első, amelyet nem győzelemmel zárt. A szegediek számára a kedden 17 órakor kezdődő mérkőzést követően még egy edzőmérkőzés van tervben a hétvégén, ami már főpróbának tekinthető, hiszen a következő hétvégén, február 28-án már a tavaszi szezon első fordulójában az ESMTK érkezik a Felső Tisza-parti stadionba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.