Sport

Kosárlabda: egy mérkőzés utolsó percei képekben

Kosárlabda: egy mérkőzés utolsó percei képekben

2015. február 5., csütörtök
Kosárlabda: egy mérkőzés utolsó percei képekben
egy_merkozes_utolso_percei19_gs

Felettébb izgalmasra sikeredett a Naturtex-SZTE-Szedeák szerdai, Nyíregyháza elleni bajnokija: a hajráig kiélezett mérkőzésre jutott minden, a nézők pedig egy emberként biztatták kedvenceiket, és végül nagy küzdelem árán, de sikerült megnyernie a találkozót Nikola Lazic együttesének.

Mint arról

portálunk is beszámolt

, bár 12 pontos hátrányban is volt a Szedeák a Nyíregyháza ellen, végül győztesen hagyta el a pályát, fontos sikert aratva ezzel, hiszen Kiss Zsoltékra két, szintén nehéznek ígérkező mérkőzés vár egy héten belül: előbb vasárnap az Albacomp otthonában, majd csütörtökön a Jászberény ellen az újszegedi sportcsarnokban csatáznak

Nikola Lazic

legényei, és mivel közeledik az alapszakasz vége, minden mérkőzés kiemelt fontossággal bír a hátralévő találkozók közül. A folytatáshoz kellő energiát adhatott a nyírségiek elleni diadal, amelynek utolsó percei így festettek képekben:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.