Sport

Kosárlabda Diákolimpia: A Rókusi Általános Iskola és a Ságvári jutott tovább

Kosárlabda Diákolimpia: A Rókusi Általános Iskola és a Ságvári jutott tovább

2015. február 21., szombat
Kosárlabda Diákolimpia: A Rókusi Általános Iskola és a Ságvári jutott tovább
kosarlabda_gs

Befejeződött a B33 Kosárlabda Diákolimpia Selejtezőjének első köre. A Csongrád Megyei Kosárlabda Szövetség és a Csongrád Megyei Diáksport Szövetség rendezésében megvalósult eseményen mintegy 50 sportoló mérte össze tudását a Szegedi Műszaki Szakközépiskola Csonka János Tagintézményében.

Az általános iskolás fiúk között a szegedi Rókusi Általános Iskola Csodacsibék elnevezésű csapata diadalmaskodott, mellettük a Domaszéki Tigrisek és a Tisza-parti Általános Iskola állhatott fel a dobogóra. A középiskolás lányoknál tarolt a Ságvári, mivel a szegedi gimnázium csapatai végeztek az első három helyen. A két győztes együttes képviselheti majd a megyét a törökbálinti regionális döntőn. A középiskolás fiúk selejtezőjét március 3-án rendezik meg, szintén a Csonka János Tagintézményben.

A B33 DIÁKOLIMPIA MEGYEI SELEJTEZŐK VÉGEREDMÉNYE:

Általános iskolai fiúk:

I. helyezett: Rókusi Általános Iskola Csodacsibék csapata (továbbjutott a regionális döntőbe) II. helyezett: Domaszéki Tigrisek III. helyezett: Tisza-parti Általános Iskola IV. helyezett: Domaszéki Oroszlánok V. helyezett: King's of Koszta VI. helyezett: Béke Utcai Általános Iskola

A középiskolás lányok:

I. hely Ságvári/ 1 csapata (továbbjutott a regionális döntőbe) II. hely Ságvári/ 2 csapata III. hely Ságvári/ 3 csapata IV. hely Radnóti/ B csapata V. hely Radnóti/ A csapata VI. hely Radnóti/ C csapata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.