Sport

Kosárlabda: a fővárosban játszik a Kosársuli

Kosárlabda: a fővárosban játszik a Kosársuli

2015. február 21., szombat
Kosárlabda: a fővárosban játszik a Kosársuli
kosarsuli44

A Budapesti Honvédhoz látogat szombaton a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák év eleji két botlásuk után újra nyerő szériában vannak. Sorozatban négy mérkőzésükön arattak győzelmet az elmúlt hetekben, így tartják második helyüket az NB I/B csoport keleti konferenciájában.

A Honvéd lesz az elmúlt hetek legerősebb ellenfele. A fővárosiak 7-8-as győzelem-vereség mutatóval állnak a tabella 6. helyén, közvetlenül az idei újonc, és meglepően jól produkáló Békés mögött. Puskás Artúr fiai mindenképpen javítani szeretnének a múlt heti, kecskeméti fiaskó után. Ősszel a Hódtói Sportcsarnokban egy félidőig tudták tartani magukat Nyilasék ellen. A Honvéd már több jó képességű gárdát győzött le a szezonban, nyerni tudtak a TF, az Eger a Kaszások sőt hazai pályán a Békés ellen is, így mindenképpen izgalmasnak ígérkezik a találkozó. Azonban nem kell félteni a Kosársulit, hiszen a 9-0-s győzelmi sorozatuk után elszenvedett két vereség óta újabb menetelésbe kezdtek és egymás után négyszer diadalmaskodtak. Ráadásul legutóbb a Szolnoki Olaj U23 ellen bajnokin csak 45 pontot engedélyeztek a rivális játékosainak. Mindezt úgy, hogy Szasa Vejinovics sérülése miatt csak 3 perc játékot vállalt az irányító azóta már jobban van. Elek András tanítványai közül azonban többen küzdöttek a héten kisebb betegséggel, de várhatóan mindenki hadra fogható lesz. Fontos lenne, hogy Vas Péterék megszerezzék 14. sikerüket az idényben, mivel a rájátszáshoz közeledve minden összecsapás kulcsfontosságú lehet. A vásárhelyi szurkolóknak már csak egy hetet kell várniuk, hogy újra kosármeccset láthassanak. Február 28-án szombaton a TF-Budapest látogat a Hódtói Sportcsarnokba. A 18 órakor kezdődő találkozóra a két főtámogatónak, a Magyar Földgáztároló Zrt-nek és a TakarékBank Zrt-nek köszönhetően ingyenes lesz a belépés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.