Bulvár

Kiégett egy családi ház egyik szobája Mindszenten

Kiégett egy családi ház egyik szobája Mindszenten

2015. február 17., kedd
Kiégett egy családi ház egyik szobája Mindszenten

A hét első napján egy tűzesetnél és egy műszaki mentésnél avatkoztak be a hódmezővásárhelyi és a makói egységek. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Hétfő délben a makói egységet riasztotta a műveletirányítás. Makón, a Kossuth utcában megdőlt egy három méter magas kapu, amely a gyalogos forgalmat is veszélyeztette. A makói tűzoltók dugólétra és kéziszerszámok segítségével stabilizálták a három méter magas kapu szárnyait. Kigyulladt és teljesen kiégett egy családi ház egyik szobája Mindszenten. Délután egy órakor érkezett a lakossági bejelentés, miszerint sűrű füst gomolyog a Szabadság utcai ház ablakaiból. A helyszínre a mindszenti önkéntes tűzoltók, majd a hódmezővásárhelyi egységek érkeztek. A felderítés során kiderült, az egyik lakószobában gyulladt meg a franciaágy, de a tűz átterjedt a többi berendezési tárgyra is. Az oltást egy vízsugárral végezték a tűzoltók. A tűzben senki sem sérült meg, az anyagi kár jelentős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.