Sport

Kézilabda: ponttal tért haza Füzesabonyból a MOL-Pick Szeged U23 + FOTÓK

Kézilabda: ponttal tért haza Füzesabonyból a MOL-Pick Szeged U23 + FOTÓK

2015. február 24., kedd
Kézilabda: ponttal tért haza Füzesabonyból a MOL-Pick Szeged U23 + FOTÓK
U-23-4

Teljesítette tervét a hétvégi bajnokin a MOL-Pick Szeged U23-as együttese, amely döntetlent ért el a Füzesabony otthonában.

A tavaszi szezont az EX-ON FKSE Algyő legyőzésével indította a MOL-Pick Szeged U-23-as csapata. Füzesabonyba is pont(ok)ért utazott a csapat, mivel egyértelmű cél volt a csapat helyzetének stabilizálása. A mérkőzés szegedi góllal kezdődött, azonban a 12. percben a hazai csapat átvette a vezetést (5-4). Ezt követően Vladan Loncar 3 góljával fordítottak a szegediek, azonban előnyüket nem bírták megtartani és a félidő végére ismét 2 gólos előnyt szeretek a hazaiak (12-10). A második félidőben is folyamatosan „futottak” a szegediek az eredmény után, a 43. percben eldőlni látszott a mérkőzés a hazaiak javára, akik ekkorra 5 gólos előnyre tettek szert (20-15). Ekkor azonban a szegedi fiúk egy 6-1-es rohammal, Fekete Bálint góljaival sikerült egyenlíteni a 49. percre (21-21). Az utolsó 10 percben a csapatok felváltva lőtték a gólokat és az utolsó percre döntetlen állással (25-25) érkeztek a csapatok. A hazaiak támadását hősiesen kivédekezték a szegediek, akiknek sikerült egy értékes döntetlennel tovább zárkózni a középmezőnyhöz.

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 16. forduló

Juhász 99’-Füzesabony – MOL-Pick Szeged U-23 25-25 (12-10)

Vezette: Szécsi Mihály, Szőke István.

MOL-Pick Szeged U-23:

Pásztor (kapus), Urbán 3, FEKETE 7, Molnár B. 3, Szabó B. 1, Haszilló 1, VELKY 5,

Csere:

Manojlovity (kapus) Stojanov, Árokszállási, Patyi 1, Dolezsál, Papp G, Árpási 1, Loncar 3.

Vezetőedző:

Szabó Levente Szabó Levente:

"A két csapat végig harcolta a mérkőzést. Értékes eredménynek tartom ezt a döntetlent."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.