Sport

Kézilabda: német ellenfelet kapott a MOL-Pick Szeged a BL-nyolcaddöntőjében

Kézilabda: német ellenfelet kapott a MOL-Pick Szeged a BL-nyolcaddöntőjében

2015. február 24., kedd
Kézilabda: német ellenfelet kapott a MOL-Pick Szeged a BL-nyolcaddöntőjében
mol_pick_szeged_kielce_mj 20

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) bécsi központjában tartották a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolását: a MOL-Pick Szeged a német Rhein-Neckar Löwent kapta ellenfélként, a szegedi csapat a visszavágót játszhatja hazai pályán.

A MOL-Pick Szeged csoportja második helyén végzett, ezzel a többi csoport harmadik helyezettje, azaz a horvát Zagreb, a lengyel Wisla Plock valamint a német Rhein-Neckar Löwen közül kaphatott ellenfelet. A sorsolás végül talán a három csapat közül a legnehezebbet, a német Rhein-Neckar Löwent sodort a Pick útjába, az első mérkőzést Németországban, Mannheimban rendezik, a párharc második mérkőzését játszhatja majd hazai pályán, az újszegedi sportcsarnokban

Juan Carlos Pastor

együttese. Amennyiben összesítésben döntetlenre végeznek a felek, akkor az idegenben lőtt több gól dönt. A másik érdekelt magyar együttes, a Veszprém a spanyol La Rioját kapta ellenfélként.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek párosítása:

Naturhouse-La Rioja (spanyol) - MKB-MVM Veszprém Montpellier (francia)–Kielce (lengyel) Aalborg (dán)–Barcelona (spanyol) Flensburg (német)–THW Kiel (német) Dunkerque (francia)–PSG (francia) Wisla Plock (lengyel)–Vardar Skopje (macedóniai)

Rhein-Neckar Löwen (német)–MOL-Pick Szeged

PPD Zagreb (horvát)–Kolding-Köbenhavn (dán)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.