Sport

Kézilabda: kiélezett csatában maradt alul az FKSE Algyő a Békés ellen

Kézilabda: kiélezett csatában maradt alul az FKSE Algyő a Békés ellen

2015. február 23., hétfő
Kézilabda: kiélezett csatában maradt alul az FKSE Algyő a Békés ellen
fkse_algyo_bekes

Nem tudott pontot szerezni az férfi másodosztályú kézilabda-bajnokság 16. fordulójában az EX-ON FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége két góllal alulmaradt a vendég Békési FKC-vel szemben.

Nagyon készültek az algyői fiúk a hétvégi Békés elleni találkozóra, játékukon mégis inkább az apatikusság, mint a tőlük megszokott dinamizmus látszott. A dekoncentráltság sajnos megbosszulta magát: a Békés előnyt szerzett, melyet az egész első félidőben tartani tudott. A második félidő elején úgy tűnt, felébredtek a hazaiak, a 37. percben már ők vezettek két góllal, de taktikai fegyelmezetlenségüknek és néhány vitatható ítéletnek köszönhetően elveszítették előnyüket. A végjátékban még esély mutatkozott a pontszerzésre, de ezúttal a nyugodtabban játszó békésiek szerezték meg a két pontot.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 16. forduló:

EX-ON FKSE Algyő - Békési FKC 29-31 (14-16)

Algyő, 200 néző. Vezette: Medve Róbert, Nagy László.

FKSE Algyő:

Kiss O. - Raffai, Zöldy 1, Pál 4, Szepesi 2, Kardos, VALACZKAI 7.

Csere:

Farkas (kapus), Ambrus 4, László, GAZSÓ 5, KOCSIS 6, Miksi, Béleczki, Varga, Zsadányi.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"Nehéz egy ilyen mérkőzés után okosat mondani. A vereség okát mindig magunkban kell keresni, és nem a külső körülményekben. Sokkal nagyobb szívvel és hittel kell kézilabdáznunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.