Sport

Kézilabda: kevesen múlott az FKSE Algyő sikere a helyi rangadón

Kézilabda: kevesen múlott az FKSE Algyő sikere a helyi rangadón

2015. február 16., hétfő
Kézilabda: kevesen múlott az FKSE Algyő sikere a helyi rangadón
fkse_algyo

Heroikus küzdelemben végül egygólos vereséget szenvedett az EX-ON FKSE Algyő a MOL-Pick Szeged U23-as együttese ellen az NB I/B Keleti csoport 15. fordulójában.

Szombaton igazi sportélményben lehetett része mindazoknak, akik ellátogattak az Etelka sori csarnokba, hogy megnézzék az EX-ON FKSE Algyő és MOL-Pick Szeged U23 összecsapását. A nézőket az sem zavarta, hogy néhányuknak csak a földön jutott hely. A pályán egy helyi rangadóhoz méltó, férfias küzdelem folyt, ami az utolsó pillanatig koncentrált játékot követelt mindkét csapattól. A mérkőzés első perceiben a hazaiak egy kis előnyt szereztek, amit a játék 40. percéig többé-kevésbé tartani is tudtak. A hajrába kezdő algyőiek azonban ledolgozták hátrányukat, kiegyenlítettek, és esélyük volt megfordítani az állást. A szerencse ezen a napon azonban nem állt Valaczkaiék mellett: a sok kapufa ugyan még látványosabbá tette a játékot, de nem hozott győzelmet. Rengeteg kétperces kiállítás és két piros lap is mutatja, hogy a mérkőzés indulatoktól sem volt mentes.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 15. forduló:

MOL-Pick Szeged U23 - EX-ON FKSE Algyő 24-23 (14-10)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Bócz László, Wiedermann Viktor.

FKSE Algyő:

Farkas - ZÖLDY 4, László 2, Szepesi 1, KOCSIS 5, VALACZKAI 7, Béleczki 1.

Csere:

Deák (kapus), RAFFAI 1, Gazsó 2, Pál, Kupcsik, Szélpál, Miksi, Varga, Zsadányi.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

„Sajnos a mérkőzés elején bennragadtunk. Pontatlan befejezéseink és a mélységben túlzottan nyitott védekezésünk miatt taktikai elképzeléseinket át kellett alakítanunk. Később a védelmünk feljavult, és a második félidőben átvettük a játék irányítását, de a meccs során legalább 10 lövésünk kapufára ment, mely egy ilyen hőfokú mérkőzésen nem megengedhető. Azt gondolom, tisztességesen helyt álltunk. Büszke vagyok csapatom kitartó játékára. Nem érdemeltünk vereséget.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.