Sport

Hátország: móravárosi és sándorfalvi siker a KAAS-kupán

Hátország: móravárosi és sándorfalvi siker a KAAS-kupán

2015. február 5., csütörtök
Hátország: móravárosi és sándorfalvi siker a KAAS-kupán
KAAS5

A Rendőr Testedző Egylet az Algyő SK csapatával együttműködve labdarugó tornát szervezett Algyőn az U11-es korosztály számára.

A kupa III. KAAS Kupa néven került kiírásra, de az ingatlangaléria korábbi támogatásai alapján már akár X. is kerülhetett volna a római számok helyére. A torna szervezésére oly módon került sor, hogy a versenyeztetés főként azoknak a gyerekeknek szóljon, akik most ismerkednek a sportág alapjaival vagy képességeik egy nagyobb volumenű tornára még nem elegendőek. A gyermeklétszámnak köszönhetően az edzők egy tornába két tornát sűrítettek bele, mind a két viadalon ugyanazon csapatokkal, ahol első körben a kevesebb játéktapasztalattal rendelkező gyerekek versengésére került sor.

A csoport:

Algyő SK, RTE 2006., Sándorfalva

B csoport:

RTE 2004/2005, Móravárosi Kinizsi, Bordány SK Az A csoportban egy győzelemmel és egy döntetlennel a sándorfalvi gyerekek nyerték meg a csoportot az algyőiek előtt, míg harmadik lett a harcos futballt bemutató Rendőr TE csapatának 2006-os korosztály.

Algyő – RTE 2006 2-0.

Gól: Majo Vince, Dedovics Rádó.

RTE 2006 – Sándorfalva 0-0

Algyő – Sándorfalva 0-1.

Gól: Osvald Balázs. A B csoportban voltak nagyobb izgalmak, ahol a Móravárosi Kinizsi csapata két egygólos győzelemmel megnyerte a csoportját, míg a Rendőr TE 2004/2005 és a Bordány csapata azonos pontszámmal és azonos gólkülönbséggel zárta a csoportot, így a második hely sorsa büntetőkkel dőlt el - 2-1 arányban a szegedi együttes javára.

RTE 2004/2005 – Móraváros 0-1.

Gól: Ivancsics Bence.

Móraváros – Bordány 1-0.

Gól: Szabó-Biczók Bálint.

RTE I. – Bordány 0-0 - büntetőkkel 2-1.

Az 5. helyért

Retek Flórián

és

Bodó Attila

tanítványai csaptak össze, ahol a bordányi gyerekek kétgólos győzelmet arattak.

Bordány – RTE 2006 2-0.

Gól: Makra Zoltán, Fodor Kristóf. A bronzmérkőzés során

Balogh Zsombor

szép góljára egy kiváló szabadrúgással válaszolt

Dedovics Rádó

, így a Rendőr TE 2004/2005 csapata és az Algyő együttese között büntetőkkel dőlt el a bronzérem sorsa, melyet

Szél Roland

védéseinek is köszönhetően a szegedi együttes szerzett meg.

RTE 2004/2005 – Algyő 1-1 - büntetőkkel 1-0.

Gól: Balogh Zsombor ill. Dedovics Rádó. A döntőben két olyan edző csapata találkozott, akik nemrég adták át magukat az utánpótlás futballnak, és eredményeik, valamint a gyerekekkel való kapcsolatuk alapján remélhető, hogy

Krébesz Attila

és

Kurucsai András

még egy ideig a gyerekfoci elkötelezett híve lesz. A döntő helyzeteket és izgalmakat bőven hozott, de gólt nem, így a kupanap első része büntetőkkel dőlt el, ahol Kurucsai András tanítványai arattak győzelmet, így Sándorfalvára került a KAAS-Kupa első trófeája.

Sándorfalva – Móravárosi Kinizsi 0-0 - büntetőkkel 1-0.

A nap második kupájáért már kicsit gyorsabb és színvonalasabb mérkőzések alakultak ki. Az A csoportban Kurucsai András sándorfalvi legényei könnyen nyerték meg a csoportot, viszont meglepetésre a Bodó Attila által edzett Rendőr TE 2006 együttese szerezte meg a második helyet, miután egygólos győzelmet aratott a

Makra Zsolt

edző által irányított algyői csapat felett.

Algyő – RTE 2006 0-1.

Gól: Molnár Roland.

RTE 2006 – Sándorfalva 0-2.

Gól: Bihari Edvin, Havasi Dávid.

Algyő – Sándorfalva 0-2.

Gól: Kovács Attila, Bihari Edvin. A B csoportban az előző tornához hasonlóan a móravárosi gyerekek nyertek, megelőzve a Bordány és a Rendőr TE 2004/2005 csapatát.

RTE 2004/2005 – Móraváros 1-2.

Gól: Gera Kende ill. Bárdos-Dánszki Gergő, Kiss Máté .

Móraváros – Bordány 1-0.

Gól: Bárdos-Dánszki Gergő.

RTE I. – Bordány 0-4.

Gól: Czékus Péter (3), Fodor Ákos. Az 5. helyért

Horváth Zoltán

és Makra Zsolt edzők szegedi és algyői fiai mérték össze erejüket, ahol a szegedi együttes megérdemelt győzelmet aratott.

RTE 2004/2005 – Algyő 4-1.

Gól: Sötét Kristóf (2), Szirmai Zalán, Ágoston Pál ill. Dedovics Rádó. A bronzmérkőzésen a bordányi együttes többgólos győzelmet aratott a Rendőr TE 2006-os születésű gyerekei ellen, akik fáradtságuk ellenére is igyekeztek és kívívták a nézők szimpátiáját.

Bordány - RTE 2006 5-1.

Gól: Czékus Péter (2), Lippai Gergő, Martonosi Kristóf, öngól ill. Orosz Dávid. A játékosok ugyan változtak, de a döntőben ismét találkozott a móravárosi és a sándorfalvi csapat, viszont most fordítottan alakult a végső sorrend, mert a szegedi srácok nyerték meg a döntő mérkőzést.

Móravárosi Kinizsi – Sándorfalva 3-0.

Gól: Bárdos-Dánszki Gergő, Horváth Levente, Rácz Ádám. A KAAS Ingatlangaléria vezetősége részéről – mint már korábban is – az volt a támogatás egyik feltétele, hogy minden gyermek kapjon érmet, és ehhez a szükséges szponzorációt meg is adta, nagy örömet szerezve ezzel a gyerekeknek. A Rendőr TE vezetősége és edzői ezúton is köszönetüket fejezik ki a jelenlegi és a korábbi támogatásért a KAAS Ingatlangalériának!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.