Bulvár

Belvíz miatt intézkedtek a tűzoltók Baktón

Belvíz miatt intézkedtek a tűzoltók Baktón

2015. február 27., péntek
Belvíz miatt intézkedtek a tűzoltók Baktón

Az elmúlt huszonnégy órában két káreseményről érkezett bejelentés a főügyeletre - írja közleményében a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Délelőtt kilenc órakor Szegeden, a Baktói városrészben a belvíz okozott problémát. A 49. utca egyik épületéhez riasztották a szegedi egységet. A tűzoltók egy szivattyú segítségével vezették el a felgyülemlett vizet. Szintén délelőtt, tizenegy óra előtt pár perccel a hódmezővásárhelyi egységet értesítette a műveletirányítás. A Görbe utca egyik épületéhez érkeztek a tűzoltók, ahol a lakatlan ház fala, valamint a tetőszerkezet egy része a szomszédos épület bejáratára dőlt. Az egység lebontotta a veszélyes falrészeket - megszüntetve ezzel a további omlásveszélyt -, majd a helyszínt átadta az önkormányzat munkatársainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.