Bulvár

Autóba pakolták a csempész cigarettát Vásárhelyen, mikor a NAV lecsapott

Autóba pakolták a csempész cigarettát Vásárhelyen, mikor a NAV lecsapott

2015. február 9., hétfő
Autóba pakolták a csempész cigarettát Vásárhelyen, mikor a NAV lecsapott
WP_20150122_094

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint hatezer doboz adózatlan cigarettát és 5 kilogramm finomra vágott fogyasztási dohányt találtak egy hódmezővásárhelyi ingatlanon. Az előkerült, megközelítőleg 3,5 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták, az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A NAV pénzügyőrei jövedéki ellenőrzést tartottak egy hódmezővásárhelyi ingatlanon. A házhoz érve a kaput ugyan zárva találták, azonban az udvarról mozgás zajára lettek figyelmesek. Az udvarra bejutva a pénzügyőrök 4 magyar férfit és egy nyitott ajtóval álló gépjárművet találtak, amely mellett még ott voltak a műanyag rekeszek. Az ingatlan különböző helyiségeiből 2 065 doboz adózatlan cigaretta és 5 kg finomra vágott fogyasztási dohány, míg a jármű házilag átalakított, falappal és gumiszőnyeggel letakart alvázából összesen 4 292 doboz, adózatlan cigaretta került elő. Az ellenőrzést végző pénzügyőrök legjobbkor érkeztek a helyszínre, mivel a dohánytermékeket már éppen értékesítéshez készítették össze. A pénzügyőrök a mintegy 3,5 millió forint értékű dohányterméket, valamint a járművet lefoglalták, az ügyben a pénzügyi nyomozók orgazdaság miatt eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.