Gazdaság

Webes adatbázis készül a vasárnap is nyitva tartó üzletekről

Webes adatbázis készül a vasárnap is nyitva tartó üzletekről

2015. január 29., csütörtök
Webes adatbázis készül a vasárnap is nyitva tartó üzletekről

A magyar tulajdonú és központú navigációs tartalomszolgáltató, a NPMobileComm-NaviPro csoport húszezer magyarországi kereskedelmi és idegenforgalmi partnere bevonásával elindította a VasarnapiNyitvatartas.hu vásárlói adatszolgáltató rendszert - tájékoztatott a társaság csütörtökön.

A közlemény szerint a rendszer díjmentesen segíti a vásárlókat az erre a célra külön létrehozott webtérképes keresővel és mobilalkalmazásokkal. Nem csak a vásárlók számíthatnak a rendszerre a közelükben lévő, nyitva tartó kisvállalkozói üzletek könnyű megtalálásában, a fejlesztő cég a legkisebb bolt számára is elérhető feltételekkel teszi lehetővé a legteljesebb körű megjelenést - közölték. A naprakész rendszer a vásárláson túl a kikapcsolódást is szolgálja, információt ad a felhasználó közelében lévő hazai turisztikai célpontokról, helyi látnivalókról, eseményekről, de távolabbi célok keresése és azok információja is elérhető. A csatlakozni kívánó vállalkozások jelentkezését február 27-éig várják. A szolgáltatás március 1-jén indul, akkorra válnak elérhetővé az érintett üzletek és turisztikai célpontok információi, valamint a mobilalkalmazások is ettől az időponttól lesznek letölthetőek. A törvény március 15-i hatályba lépéséig a vásárlók tesztelhetik a rendszert, illetve még a változások előtt tájékozódhatnak a törvény részleteiről és az elérhető boltokról - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.