Sport

Vízilabda: a Szentes ellen próbázott a Tiszavirág Szeged Diapolo + FOTÓK

Vízilabda: a Szentes ellen próbázott a Tiszavirág Szeged Diapolo + FOTÓK

2015. január 28., szerda
Vízilabda: a Szentes ellen próbázott a Tiszavirág Szeged Diapolo + FOTÓK
tiszavirag_edzomeccs22kf

Szerdán a szintén OB I-es Valdor Szentes ellen játszott edzőmérkőzést a Tiszavirág Szeged Diapolo: Varga Péter együttesének ez volt a héten az egyetlen mérkőzése, hiszen a szombati, Kaposvár elleni derbit későbbre halasztották.

A halasztástól függetlenül, amelyet a somogyiak kértek, már korábban lekötötték ezt az edzőmérkőzést a felek. A végeredményt ezúttal nem számolták, és a szokványos vízilabda mérkőzésekkel ellentétben öt negyeden át tartott a mérkőzés. Sokáig nem találták a ritmust a vendégek, a szombati,

Pécs elleni mérkőzéshez

hasonlóan ezúttal is remekül védekezett a szegedi együttes. A második negyed közepén szerzett először gólt a Szentes, majd felgyorsultak az események, mert két újabb remekül megkomponált támadás végén gyorsan ismét eredményes volt a Szeged. Főleg a gyors támadásvezetéseket, illetve az akciók gyors befejezését próbálta a Tiszavirág, a Szentes pedig inkább a centerjátékot gyakorolta a mérkőzés első részében. A harmadik negyed a Szentesnek sikerült jobban, majd a végén mindkét együttes gyakorolhatta az emberelőnyös játékot, zsinórban több akciót is gyakorolhattak a csapatok.

Varga Péter

, a szegediek vezetőedzője a meccs után portálunknak elmondta, hasznosnak találta a mai edzőmérkőzést, a továbbiakban pedig azon lesznek, hogy a ma látott hasznos dolgok melletti hibákat kijavítsák a jövőben. A Tiszavirág Szeged Diapolo tehát legközelebb a kiírttal ellentétben nem szombaton, hanem február negyedikén, 19 órától az UVSE ellen játszik bajnoki mérkőzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.