Kultúra

Újévi koncertet rendeznek Bordányban

Újévi koncertet rendeznek Bordányban

2015. január 6., kedd
Újévi koncertet rendeznek Bordányban
bordany_zenekar

Újévi koncertet rendeznek Bordányban – közös koccintásra is várják a település lakóit, akik itt vehetik át először a 2015-ös bordányi asztali naptárat.

A Bordányi Faluház több más környékbeli településhez hasonlóan az évkezdet kapcsán újévi koncertet szervez. A január 10-én, szombaton délután öt órakor kezdődő eseményre várnak minden bordányi családot, civil szervezetek tagjait, képviselőket, intézményvezetőket, vállalkozókat és minden olyan támogatót, aki sokat tesz a település fejlődéséért, szívén viseli Bordány sorsát. A műsort 2015-ben is a Mórahalmi Fúvószenekar adja majd. A mostani hangverseny témája egyelőre meglepetés, annyit azonban elárultak a szervezők: nem lesznek ismeretlenek a felcsendülő dallamok. A rendezvényen Bordány Nagyközség Önkormányzata újévi koccintásra is várja a település minden lakóját és ezen az esten bemutatják a település új asztali naptárát is, amelyet az érdeklődők a koncertet követően átvehetnek. Az újévi koncert ingyenes, a koncert ideje alatt lehetőség van az Egérház Alapítványt támogatni, akik a jótékonyságból befolyt összeget ez évi, települési programok megvalósítására használnak majd fel. Szeretettel várnak mindenkit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.