Sport

Labdarúgás: a Zengő Alföld nyerte a Pedagógus Kupát

Labdarúgás: a Zengő Alföld nyerte a Pedagógus Kupát

2015. január 27., kedd
Labdarúgás: a Zengő Alföld nyerte a Pedagógus Kupát
pedagoguskupa_mj 16

Domaszéken rendezték meg az idei, XXIII. Pedagógus Kupát, a sportszerűen lezajlott torna végén a végig csere nélkül játszó Zengő Alföld csapata örülhetett.

A tornán csak olyan játékosok szerepelhetnek, akik igazolni tudják pedagógusi tevékenységüket vagy végzettségüket. Tíz csapat nevezett az idei tornára, így két ötös csoportban, 25 perces meccsekkel kezdték meg a küzdelmeket a résztvevők. Az A csoportban a Clarisseum Református Ódova, a Vásárhelyi Bástyák, a Dudi Barátai SC (DBSC), a Szegedi Gazdasági Szakképző Iskola Krúdy Gyula Tagintézménye és a Kutyákok, míg a B jelű csoportban az Alsóváros Bulls, a Kövessi Erzsébet Baptista Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium (Esély), a Zengő Alföld,a Deszk, valamint az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium kapott helyett. A címvédő Alsóváros már a csoportkör után búcsúzni kényszerült.

Eredmények:

A csoport:

Clarisseum – Vásárhelyi Bástyák 4-0 DBSC – Krúdy 1-1 Kutyákok – Clarisseum 0-5 Vásárhelyi Bástyák – DBSC 0-3 Kutyákok – Krúdy 2-2 Clarisseum – DBSC 1-1 Vásárhelyi Bástyák – Krúdy 1-4 DBSC – Kutyákok 2-1 Clarisseum – Krúdy 1-2 Vásárhelyi Bástyák – Kutyákok 3-4

Az A csoport végeredménye:

1. Krúdy 8 pont (9-5) 2. DBSC 8 pont (7-3) 3. Clarisseum 7 pont 4. Kutyákok 4 pont 5. Vásárhelyi Bástyák 0 pont

B csoport:

Alsóváros – Esély 5-0 Zengő Alföld – Deszk 2-1 Ságvári – Alsóváros 2-2 Esély – Zengő Alföld 1-7 Ságvári – Deszk 0-0 Alsóváros – Zengő Alföld 1-2 Esély – Deszk 1-4 Zengő Alföld – Ságvári 1-2 Alsóváros – Deszk 2-3 Esély – Ságvári 0-3

A B csoport végeredménye:

1. Zengő Alföld 9 pont 2. Ságvári 8 pont 3. Deszk 7 pont 4. Alsóváros 4 pont 5. Esély 0 pont

Elődöntők:

Krúdy – Ságvári 1-0 DBSC – Zengő Alföld 2-2 - hétméteresekkel: 3-4

A harmadik helyért:

Ságvári – DBSC 1-0

Döntő:

Krúdy – Zengő Alföld 1-3

Különdíjasok:

A legjobb kapus:

Kiss Sándor (DBSC)

A legjobb mezőnyjátékos:

Kispál Csaba (Krúdy)

Gólkirály:

Bernát Péter (Zengő Alföld)

Legrutinosabb játékos:

dr. Tóth János (Krúdy)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.