Sport

Kézilabda: adománygyűjtést szervez volt játékosának a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: adománygyűjtést szervez volt játékosának a MOL-Pick Szeged

2015. január 26., hétfő
Kézilabda: adománygyűjtést szervez volt játékosának a MOL-Pick Szeged
kekezovic_marinko_pick_mj

Az új év első bajnokija egyben jótékonysági mérkőzés is lesz a MOL-Pick Szeged számára: a csapattal EHF-kupa győztes Kekezovic Marinko családjának szervez gyűjtést a klub a Tatabánya elleni bajnokin.

"Segítünk! Ez jellemző ránk, a MOL-Pick Szegedre. Kekezovic Marinko tett annyit a klubunkért, hogy ebben a nehéz helyzetben a család mellé álljunk. "Kekez" - mindenki így hívta - kedvese súlyos beteg. Kezelésekre jár, a gyógyszerek beszerzése és finanszírozása komoly anyagi terhet ró a családra. A télen, még az ünnepek előtt jött a rossz hír, hogy nincs jól Marinko felesége, és ekkor eldöntötte a MOL-Pick Szeged vezetése, hogy gyűjtést szervez volt játékosunknak" - írja a

szegedi klub honlapja

. Ahogy a portál fogalmaz, Kekezovic Marinko döntő érdemeket szerzett MOL-Pick Szeged EHF-kupa győzelmében. A február 7-én esedékes Tatabánya elleni bajnokin, amelyre 500 forint lesz a belépő, urnákat helyeznek majd el a csarnokban, ahová várják az adományokat. "Körte hívott fel, és mesélte, hogy milyen rendes velem a volt csapatom,a MOL-Pick Szeged. Nehéz bármit is ilyenkor mondani, így most az jut az eszembe: Köszönöm! Nehéz időszakon vagyunk túl, feleségem jó néhány napot töltött a kórházban. Amikor bement, nem tudott még sétálni sem. Most jobban van, de további kezelésekre van szüksége. Ahogy most is beszélek, többször elcsuklik a hangom, mert teljesen elérzékenyültem. Sajnos a február 7-dikei meccsen nem lehetek ott, mert a román kupában játszunk, de a pénteki, Vojvodina elleni edzőmeccsre szeretnék elmenni, és megköszönni a klubnak, a fiúknak ezt az önzetlen segítséget" - mondta Kekezovics Marinko a csapat honlapjának. "A keret nagy része a világbajnokságon szerepel még, de nem lehet kérdés, hogy Kekeznek segítünk. Ő mindig is a mi klubunk játékosa marad, egy igazi harcos volt, és mi vagyunk olyan összetartók, hogy ebben a helyzetben segítünk. Úgy gondolom, hogy a régi játékosokkal kiegészülve egy nagy családot alkotunk, és a szurkolóinkkal közösen vagyunk a legerősebbek, ez pedig nem más, mint a MOL-Pick Szeged család. Kekez pedig ennek a családnak a tagja" - nyilatkozta Vadkerti Attila, csapatkapitány a pickhandball.hu-nak az adományozás kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.