Bulvár

Kétszázezer forint jár a Zárda utcai dohánybolt kirablójáért

Kétszázezer forint jár a Zárda utcai dohánybolt kirablójáért

2015. január 7., szerda
Kétszázezer forint jár a Zárda utcai dohánybolt kirablójáért
rablas02

200 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség a Zárda utcában lévő Nemzeti Dohánybolt kirablójának kézre kerítéséért - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/79/2015. bü. számon rablás bűntette miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi 2015. január 6-án 3 óra 35 perc körüli időben bement a szegedi Zárda utcában lévő Nemzeti Dohányboltba. Arcát egy sállal és egy napszemüveggel takarta el. Az ott dolgozó eladót egy késsel fenyegetve a bevétel átadására kényszerítette, majd elmenekült. A Szegedi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát (h-cs: 8-16, p: 8-13). A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosíthatóvá, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.