Bulvár

Idős nőnek segítettek a szegedi rendőrök

Idős nőnek segítettek a szegedi rendőrök

2015. január 18., vasárnap
Idős nőnek segítettek a szegedi rendőrök
idos_no_rendorseg_police

A néni eltévedt, nem tudta hol lakik és az adataira sem emlékezett. A rendőrök megtalálták a családját és átadták nekik a bajba jutott asszonyt - adta hírül a police.hu.

Egy helyi lakos állította meg a Készenléti Rendőrség gyalogos szolgálatot teljesítő járőreit Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton január 17-én 15 óra 40 perckor. A nő elmondta, hogy találkozott egy idős nénivel, aki eltévedt és nem tudott hazamenni. Az egyenruhások azonnal a bajba jutott személy segítségére siettek. A zavartan viselkedő asszony nem tudta megmondani a személyes adatait, és okmányok sem voltak nála, ezért a járőrök – az ügyeletvezető utasítására – beszállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol meleg teával kínálták. A szolgálatirányító parancsnok a beszerzett adatok alapján rövid időn belül megállapította az eltévedt néni személyazonosságát. Ezt követően a rendőrök értesítették az aggódó férjet, akinek épségben és sérülésmentesen átadták feleségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.