Sport

Futsal: az Aramis ellen küzd tovább az UTC

Futsal: az Aramis ellen küzd tovább az UTC

2015. január 25., vasárnap
Futsal: az Aramis ellen küzd tovább az UTC
utc_pioneers_11_24_gs

Az új év első hazai bajnokija vár az UTC Futsal Teamre hétfőn este, Brinszky Adrián együttese a dobogós helyekért harcoló Aramist fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

A beharangozót támogatta a GS-VILL 94 Kft.

Az elmúlt időszakban számtalanszor szóba került az újszegediek nehéz helyzete, amelyre továbbra sem született hosszú távú megoldás. Az UTC szűk játékoskerettel küzd tovább a bajnokságban, és próbál meg helyt állni, ezúttal az idén ismét jó szezont futó Aramis ellen.

Online

Hétfőn 19.00-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk az UTC Futsal Team - Aramis SE futsal bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

A budaörsiek az egykori szövetségi kapitány,

Frank Tamás

vezetésével készülnek, keretükben több, válogatottat is megjárt futsalos található, valamint az Aramist erősíti az a

Jovánczai Zoltán

is, aki korábban a Szeged 2011-ben is futballozott nagypályán. Idén a Vasastól, a Veszprémtől és a Haladástól kaptak ki, de döntetlent játszottak például a listavezető Győrrel hazai pályán. (3-3) Legutóbbi hat bajnokijukat kivétel nélkül megnyerték, így igen nehéz feladat vár az UTC Futsal Teamre hétfőn este. Az odavágón felcsillant a pontszerzés reménye a Kertész utcaiak számára, azonban Korozmán Krisztián találata két perccel a vége előtt mindent eldöntött, így

vereséget szenvedett

Budaörsön az ősszel az UTC.

Brinszky Adrián

együttese legutóbb a Dunaújváros otthonában

maradt alul 10-4-re

, ezáltal eldőlt, hogy biztosan az alsóházi rájátszásban folytatja majd az alapszakaszból még hátralévő három mérkőzést követően. Mint azt

Pálfy Zoltántól

, az UTC technikai vezetőjétől megtudtuk,

Polczer Norbert

kivételével mindenkire számíthat majd hétfőn este az újszegediek mestere, Polczert egy régi sérülése hátráltatja ismét a játékban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.