Kultúra

Esküvői pompába öltözik az IH

Esküvői pompába öltözik az IH

2015. január 8., csütörtök
Esküvői pompába öltözik az IH
eskuvoi_kiallitas_plakat_a3_preview (1)

Tizedik alkalommal rendezi meg a Menyegző Esküvői Kiállítást az IH Rendezvényközpont január 10-én és 11-én. Két szinten több mint ezer négyzetméteren mutatják be térségünk szinte teljes, az esküvőszervezéssel kapcsolatos kínálatát. A kétnapos rendezvényen délelőtt 10-től este 6 óráig várják a látogatókat - írja a szeged.hu.

Az idén az év első napjaiban, már január második hétvégéjén találkozhatnak a házasodni vágyók a Menyegző Esküvői Kiállítással, aminek ezúttal is az IH Rendezvényközpont ad otthont. A szervezők - a korábbi gyakorlattal ellentétben - néhány éve már nem februárban tartják a rendezvényt, mivel tapasztalataik szerint a karácsonyi időszakban nagyon sok lánykérés történik, a jegyesek pedig igyekeznek minél hamarabb letudni a legfontosabb dolgok megszervezését. Az érdeklődők most is megismerhetik a szegedi és a környékbeli teljes esküvői kínálatot: többek között menyasszonyi szalonok, anyakönyvvezetők, helyszínek, fotósok, videósok, dekorosok, virágosok, meghívósok és cukrászdák mutatkoznak be. A kiállítás ez alkalommal is átfogó képet kíván adni a Csongrád és a környező megyék esküvővel kapcsolatos lehetőségeiről. A kiállítók között azonban nem csupán szegedi, hanem budapesti és a környező városokból érkező cégek, vállalkozások is szerepelnek. A kiállítás ünnepélyes megnyitóját január 10-én délelőtt 10 órakor tartják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.