Közélet

Beiskolázási fórumot tartottak Makón

Beiskolázási fórumot tartottak Makón

2015. január 31., szombat
Beiskolázási fórumot tartottak Makón

Makó Város Önkormányzata beiskolázási tájékoztatót tartott január 30-án a Városházán. Az iskolák intézményvezetői előre leegyeztetett sorrendben tartották meg bemutatóikat.

A megjelenteket

Farkas Éva Erzsébet

polgármester asszony köszöntötte. Bevezetőjében felhívta a figyelmet, arra, hogy mint a városvezető kiemelten fontosnak tartja az oktatásügyet. "Öt fenntartóval a városi iskolák igen színes kínálatot nyújtanak a szülőknek. A város az intézményfenntartók között egy együttműködést kezdeményezett, melynek célja a szabad iskolaválasztás és az etikusság előtérbe helyezése. A szülőknek az idei évben az együttműködésnek köszönhetően azonos időpontban kell majd beiratkozniuk és a szándéknyilatkozatot sem kell kitölteniük. Fontosnak tartom, hogy a tájékoztatás minden óvodában teljeskörű legyen, így kérem az óvodák fenntartóit és vezetőit, hogy fenntartótól függetlenül biztosítsanak lehetőséget a beiskolázási szülői értekezleten minden intézményvezetőnek a bemutatkozásra"-hangsúlyozta ki köszöntőjében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.