Közélet

A Radnótiban is feltűzték a szalagokat + FOTÓK

A Radnótiban is feltűzték a szalagokat + FOTÓK

2015. január 25., vasárnap
A Radnótiban is feltűzték a szalagokat + FOTÓK
radnoti-14

A hagyományokhoz híven a Deák Ferenc Gimnázium épületében tartotta szalagavatóját a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium január 24-én. A rendezvény este 6 órakor kezdődött és hajnalig mulathattak, aki kedvet éreztek egy kiváló retro, majd éjtéltől disco bulira az afterpartyn.

Első műsorszámként az iskola végzős diákjai, a magyar bálok nyitótáncát, Palotást adtak elő. Őket követte

Gál Béla

intézmény vezető megnyitója és köszöntője. A 12/A, 12/B, 12/C, 12/D, 12/M és 12/T osztályok keringőjével és szalagtűzésével fejeződött be az este első felvonása. A nyitótáncokat a Pavanet Táncegyüttes vezetője,

Lázár György

tanította be. 19 órától a vacsora vette kezdetét, illetve aki szeretett volna a „Dollár Boys” együttes zenéire szórakozhatott a tánctéren. A vacsorát követve, 21.00 órától az osztálytáncok következtek. A 12/A osztály a „Kopasz osztag” című koreográfiát és előadást mutatta be, majd 12/B „Haláli esküvő”, 12/C „Back to the future”, 12/D „Legyen tánc”, 12/M „Szódával elmegy” és a 12/M „10:35” elnevezésű táncműsorokat láthattuk. A műsor első részéről készült képeinket a galériában megtekintheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.