Kultúra

"Városunk hősei" - A Szegedi Rendőrkapitányság rajzpályázata

"Városunk hősei"  - A Szegedi Rendőrkapitányság rajzpályázata

2014. december 11., csütörtök
"Városunk hősei"  - A Szegedi Rendőrkapitányság rajzpályázata

A Szegedi Rendőrkapitányság rajzpályázatot hirdet általános iskola alsó tagozatos diákjai számára „Városunk hősei” címmel.

A pályázatra a gyerekektől a téma címéhez igazodó rajzokat várnak, A4 vagy A3 méretben. Az elkészült pályaműveket január 31-ig kérik postai úton eljuttatni a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának (6724 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A rajzok hátoldalán fel kell tüntetni a készítőjének nevét, iskolájának nevét, címét, a felkészítő tanár nevét, szülő nevét, valamint telefonszámát. A rajz hátoldalán - amennyiben azon kitalált karakter szerepel - annak nevét is kötelező feltüntetni. A Szegedi Rendőrkapitányság által összeállított zsűri összesen 6 pályaművet díjaz. A nyertes pályázók rajzait a Szegedi Rendőrkapitányság prevenciós célú helyi programjaihoz felhasználja. A díjak átadására a Szegedi Rendőrkapitányság aulájában kerül sor, melynek időpontjáról a későbbiekben írásban és telefonon értesítik a nyerteseket. A pályaműveket megőrzik, nem küldik vissza. A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel Csala-Pellek Borbála r. őrnagyot a 06-62-562-400 /14-82-es melléken, vagy Bánfi Normant a 06-62-562-400 /16-81-as melléken lehet keresni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.