Vélemény

Varázslatos felvétel az ünnepi díszt öltött Szegedről + VIDEÓ

Varázslatos felvétel az ünnepi díszt öltött Szegedről + VIDEÓ

2014. december 18., csütörtök
Varázslatos felvétel az ünnepi díszt öltött Szegedről + VIDEÓ
advent_elso_gyertyaja21_gs

Szeged ünnepi forgatagát és karácsonyi díszkivilágítását mutatja be Szabó Bálint fotográfus legújabb Time-lapse videója. Békés adventet kívánunk olvasóinknak!

Karácsony a család bensőséges ünnepe, amikor az ember legalább egy rövid időre leteszi az egész évben hordott terheket, hogy szerettei körében töltse az év utolsó napjait. Mindannyiunk szívét melengeti egy gyermekkori emlék arról, mikor a fa alól kacsingató ajándékokat végre megszabadíthattuk rejtő csomagolásuktól, vagy éppen arról, mikor gyermekünk szemében ugyanezt az izgalommal vegyített örömöt láthattuk. Ha van az évnek egy olyan napja, amely a békességről, odafigyelésről és kedvességről szól, az a szenteste. Ha azonban van az évnek olyan hete, amely az idegeskedésről és a kapkodásról szól, azt mindenképpen advent második felére datálhatjuk. Szabó Bálint fotográfus Facebook-oldalán is közzétett, tavalyi Time-lapse videója némiképp görbetükörrel is szolgálhat az ajándékokat üldöző családokról, akiknek advent szentségéből csak a vásárlási őrület jut. Lassítsunk le egy pillanatra, míg egyik üzletből a másikba rohanunk, és tegyünk egy sétát a csodálatos ünnepi díszbe öltözött szegedi belvárosban. Békés adventet kívánunk minden kedves olvasónknak! https://www.youtube.com/watch?v=TqHbEephqfk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.