Közélet

Téliesebb útviszonyokra kell számítani néhány megyében

Téliesebb útviszonyokra kell számítani néhány megyében

2014. december 27., szombat
Téliesebb útviszonyokra kell számítani néhány megyében

Téliesebb útviszonyokra kell számítaniuk a közlekedőknek Vas, Zala, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyes részein, ahol a hajnali órák óta több centiméternyi hó hullott le - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombaton az MTI-vel.

Téliesebb útviszonyokra kell számítani a Körmend, Zalaegerszeg és Keszthely környéki alacsonyabb forgalmú mellékutakon, illetve keleten Nyírbátor térségében, szintén az alsóbbrendű utakon. Kiskőrös környékén deresedés miatt előfordulhatnak még síkosabb mellékúti szakaszok - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. Ezekben a térségekben a társaság több tucat munkagépe dolgozik a síkosságmentesítésen - írták. A gyorsforgalmi, valamint a főutak a Dunántúl nagy részén, valamint a középső és a keleti országrészben többfelé nedvesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.