Közélet

Tartós, sűrű köd várható Csongrád megyében

Tartós, sűrű köd várható Csongrád megyében

2014. december 17., szerda
Tartós, sűrű köd várható Csongrád megyében
SZS20141019_oktoberi_kod_002

Az ország középső területein az ónos eső veszélye miatt, több déli megyében pedig a sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést csütörtökre a meteorológiai szolgálat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdai, az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint éjszaka és hajnalban a középső országrész északi harmadán várható ónos eső, emiatt Heves, Nógrád és Pest megyére, valamint Budapestre adtak ki figyelmeztetést. Emellett szerda estétől a Dél-Dunántúlon, éjjel az Alföld déli részén is kiterjedt, sűrű köd képződhet, de másutt is megjelenhetnek ködfoltok, és némelyik csütörtökön napközben csak nehezen oszlik fel. A tartós, sűrű köd miatt Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Somogy és Tolna megyére adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Az előrejelzés szerint csütörtökön nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az idő. Tartósabb napsütés főként a Dunántúlon lehet. Néhol gyenge eső, szitálás kialakulhat. Estétől északnyugaton lehet csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 3 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű, a tartósabban ködös területeken lehet hűvösebb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.