Bulvár

Személyautóval ütközött az IC Szatymaznál

Személyautóval ütközött az IC Szatymaznál

2014. december 18., csütörtök
Személyautóval ütközött az IC Szatymaznál

Személyautóval ütközött össze egy vonat Szatymaz és Kiskundorozsma között, azóta ismét járnak a vonatok, ahol korábban baleset miatt nem közlekedtek, és emiatt késések voltak a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon - közölte a Mávinform csütörtök délután az MTI-vel.

A közlemény szerint a személyautó szabálytalanul, a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre és nekiütközött a Budapestre tartó Paprika InterCity első kocsijának. Az autós az ütközést követően továbbhajtott. A vonaton nem sérült meg senki. A vasúti pályán átmenetileg szünetelt a forgalom, ezért az utasokat Szatymaz és Szeged között vonatpótló autóbuszok szállították. Mostanra a helyszínelés befejeződött a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon fokozatosan csökkennek a késések, a menetrend szerinti közlekedés még délután helyreállhat - írta a Mávinform.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.