Bulvár

Párkeresés rohadt almával - Best of Szegeden láttalak

Párkeresés rohadt almával - Best of Szegeden láttalak

2014. december 7., vasárnap
Párkeresés rohadt almával - Best of Szegeden láttalak
napszemüveges-lány2

Emo-szerelem fehérborral, ismerkedés egy táskába csempészett, erjedt gyümölcs segítségével, no meg a gáláns rockabilly-csókkirály kalandja a Vár sörözőben - összegyűjtöttük a Szegeden láttalak nevű párkereső Facebook-csoport legjavát.

A Bravo magazin tini-levelesládájának hőskorát idézi fel a Szegeden láttalak nevű Facebook-csoport. Eredetileg egyfajta párkeresőként funkcionál a közösségi oldal, de sokan elhagyott kulcscsomójukat, telefonjukat keresik, van aki üzenetet hagy egy óvatlan közlekedőnek, deviánsan viselkedőnek. Több száz posztot végigböngészve kiválogattuk a legviccesebb, legmeghökkentőbb írásokat, egyúttal megadjuk az esélyt, hogy a csoporton kívül bolyongó szerelmes szívek egymásra találhassanak ezen a fórumon.

Fáradt és fogproblémás

"Üzenem annak a kb? 160-165 cm magas lánynak, aki az imént piros cipőben, bokáig felhajtott csőfarmerban és szürke pull&bear pulcsiban a dugonics téren végig sétált ásítva, anélkül, hogy a kezét a szája elé tette volna... Hogy a bal alsó hatost be kellene tömni..."

Nyár végi szerelem a testvéries táskacipelővel

"Mai napon 18:40 környékén találkoztam a Mars téri piros hamburgeresnél a zebránál, 2 lánnyal. Mellettük mentem el, találkoztunk. Mind a két csaj fekete hajú volt, és együtt, testvériesen vittek egy táskát. Na már most én azt a fekete hajú lányt keresem, akinek a jobb kezében volt a táska egyik füle. Tekintetünk találkozott, s fellobbant bennem a nyár végi szerelem (még lobog, de már átadta magát az elmúlásnak). Én fehér converse cipőben voltam, sötétzöld nadrágban és szürke-kék széldzsekiben, addidas válltáskával. Ha magadra ismertél, jelentkezz."

sziv_alaku_tocsa01_gs

A fiatalkorú alkoholvásárló

"Egyik barátnőmmel péntek este (nov.21.) úgy döntöttünk h megalapozzuk az esténket. Ez úton szeretnénk megköszönni annak a helyes srácnak aki megvette nekünk a Sangriát a Zrínyiben. Ha magadra ismersz akkor üzenem h jó a fixie-d"

A cefrecsempész

"Üzenném annak az úriembernek, aki olyan "vicces" volt, hogy hétfőn a 2-es villamoson belecsempészett egy eléggé erjedőfélben lévő almát a táskámba, hogy köszönöm kedvességét, nagyon finom pálinkát főztünk belőle és állítólag az illatok serkentik az agyműködést, így hát kész öröm lesz tanulni majd az almától átázott kémiafüzetemből, olyan erős szaga van, hogy ötös lesz a zh-m érzem"

Love me tender

"Tegnap este hajnali 1 fele jampec buliról jampec barátommal talpig Elvisben betértünk egy hűsítő sörre a Várba, ahol két csinos rockabillys hölgy mellé ültünk. Már épp narancsba borultak a pálmafák amikor megkértek minket hogy segítsünk rajtuk, mert zaklatja őket egy kiöregedett Johnny Bravó kinek hasánál már csak a tárcája volt vastagabb. Szerencsére az a kecske csak a sót nyaldosta este, viszont a szívemet elrabolta az egyik menyecske ! Szóval lennék a te csókkirályod, mert meghalok hogy ha rám nézel akár fel is csavarom a szőnyeget amíg twist-elsz !!!"

szoregi_rozsafesztival32_gs

A hard day's night

"Ma (2014.09.18.) 14:30 körül köszönt egy lány a Kálváriánál. Valószínűleg ismerős. Üzenem, h: Bocsika, de ezen állapotomban az édesanyámat sem ismertem volna meg. De az is elképzelhető, hogy nem is nekem köszönt."

Hosszú féktáv, rövid szoknya

"Keresem azt a lány, aki ma délután 1 fele a víztoronytérnél tartózkodott és egy céges logókkal agyon matricázott Transit előtt szeretett volna átszaladni (a zebrától kb 20 méterre, ahol amúgy elsőbbsége lett volna) a túloldalon lévő nem rég beállt buszához, ám miután látta, hogy eszemben sincs lassítani, úgy döntött, az élete fontosabb, mint az a pár másodperc amit nyerhetne, ha erősködne. Kíváncsi lennék, hogy végül elérte-e a buszát, mert ha nem, akkor bocsánatot kérnék, bár azt megjegyezném, hogy egy 2,5 tonnás autó féktávolsága viszonylag elég hosszú, bármennyire is rövid a szoknyája..."

Fekete haj, fehér bor

"Valaki tudja hogy par hete ki lehetett az a srac aki,a buszmegalloban volt, fekete haj,olyan emo kulseju,feher bor,es full feketeben?"

Búcsúzás könnyek között

"Keresem azt a lányt aki 1 körül a nyugiban a vállamon sírt, majd hazakísértem, de kiderült, hogy kizárta magát, így végül a mekiben sajtburgerezve ünnepeltük a születésnapját és sirattuk, hogy sosincs elég idő a búcsúzásra. Nálad maradt a poncsóm és a burritom."

szin_vegyes16_gs

Szerelvényigazítás villantással

"Üzenném annak a tündéri, göndör fürtökkel rendelkező, nyári mini ruhát viselő hölgynek, aki vasárnap délután 3 óra körül a Berlini krt. - Csongrádi sgt. piros lámpás zebrájánál épp a pasija/testvére/ismerőse nadrágját igazgatta, hogy tökéletes volt a kocsiban a hátsó panoráma, a tangája is nagyon szexi és legközelebb is hajolva végezze eme műveletet, ne pedig guggolva! ui: a zokni is rosszul állt, de azt legnagyobb sajnálatomra már nem vetted észre!"

A rendesen bealvó

"Sziasztok! Keresem azt a lányt aki a Balkán partyn olyan rendesen bealudt a Wc melletti kanapéknél"

A rágódó

"Este 8-óra tájékán a 2-es villamoson ültem. Telefonáltam. S mivel nagy hangzavar volt így a telefonra próbáltam koncentrálni. Srégen mellettem egy srác ült. Gondolom én, ő kihasznalta az alkalmat ,hogy nem figyeltem. Egyszer csak spontán felnézek, nem tudtam eldönteni sírjak-e vagy nevessek...A csávó rágja a hófehér fülhallgatóját (amin csucsogott a nyál), miközben engem nézett. Csak annyit szeretnék kérdezni tőle, hogy finom volt?"

A kiszabadító

"Keresem azt a személyt, aki véletlenül a Szegedi Ifjúsági Napokon rögzítette telefonjával, amint hosszas várakozás után egy srácot flexel vágtak ki a toalettfülkéből!"

A magányos részeg

"Keresem azt az embet akit Áginak hívnak és a kossutg lajis sgt-i dohányboltvan dolgpzik...bocsi resteg vagyok"

nemzetidohanybolt02_ia

A harcművész

"Üzenném annak a felettébb kedves barna hajú,kockás inges srácnak aki tegnap a Supernem koncerten rámtaposott, lefejelt majd a K-k-kétszer című szám alatti pogóban ráadásként gyomorszájba vágott, hogy aktív próbálkozása ellenére a kísérlete kudarcba fulladt, ugyanis minden csontom törésmentesen a helyén van!"

A vonzó természetfotós

"Keresem azt a lányt ,aki ma a 19-es trolin lefotózta az ablakban lévő mohát."

A huncutul mosolygó Picasso-festmény arcú nagymama

Keresem azt a nénit aki velem szemben ült az orvosnál várakozva. Kb. 80 éves kora ellenére fiatalos fény csillog a szemében, ráncai az arcán már-már olyan széppé teszik, mint egy Picasso- festmény. Néha elkaptuk egymás tekintetét és mikor elindultam a rendelőbe, huncutul rám mosolygott...

Megérte!

"sziasztok! szinen a katapult koncerten ismeretlenül rámarkoltam egy gyönyörű csaj fenekére, aki jogosan olyan pofont b...ott le, hogy tegnapig fájt az arccsontom. üzenem neki egyrészt, hogy bocsi, másrészt MÉG ÍGY IS MEGÉRTE!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.