Közélet

Négyszáz adag ételt osztott ki a Kékfa Egyesület + FOTÓK

Négyszáz adag ételt osztott ki a Kékfa Egyesület + FOTÓK

2014. december 30., kedd
Négyszáz adag ételt osztott ki a Kékfa Egyesület + FOTÓK
13

Forró teával, gulyáslevessel és friss kenyérrel várták a Kékfa Egyesület tagjai és önkéntesei a rászorulókat az Üvegvár étteremben.

Első alkalommal tartott ételosztást a Kékfa Egyesület, melynek egyik vezetője,

Bárkányi Attila

arról tájékoztatott, hogy azért karácsony utánra hirdették meg jótékony akciójukat, hogy ne csak az ünnep előtt jusson meleg étel a rászorulóknak. „Hagyományt szeretnénk teremteni az ételosztásból. Fontos, hogy az emberek ne szégyelljék, hogy rászorulnak mások segítségére, hanem örömmel fogadják azt, amit tiszta szívből nyújtunk nekik” – fogalmazott.

Farkas Krisztián

, a Kékfa Egyesület vezetője elmondta, a hajléktalanszállókat és a nagycsaládosokat értesítették az ételosztásról. „Fontosnak tartottuk, hogy olyan helyen fogadjuk az embereket, ahol meleg van, le tudnak ülni, át tudnak melegedni és el tudják fogyasztani az ételt, de természetesen dobozokban el is lehetett vinni” – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.