Bulvár

Melléképület égett Csengelén, szemét gyulladt meg Makón

Melléképület égett Csengelén, szemét gyulladt meg Makón

2014. december 4., csütörtök
Melléképület égett Csengelén, szemét gyulladt meg Makón

A tűzoltók három gázpalackot hoztak ki egy lángoló melléképületből szerdán - adta hírül a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szerdán reggel kilenc óra előtt pár perccel bejelentés érkezett Csengeléről. A Csongrád megyei településen egy családi ház húsz négyzetméteres melléképülete lángolt. A tűz a lakóházat is veszélyeztette. Az esethez a kiskunfélegyházi és a kisteleki egységek mellett a csengelei önkéntes tűzoltókat is riasztotta a műveletirányítási központ. A helyszínre elsőként a csengelei egység ért ki, akik hat fővel kezdték meg a beavatkozást. A helyiségekből a tűzoltók összesen három gázpalackot hoztak ki. A lángokat a tűzoltók időben megfékezték, ennek köszönhetően a tűz nem terjedt át a lakóépületre. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős. Csütörtökre virradó éjjel, fél kettőkor meggyulladt egy szemétkupac egy lakóingatlan udvarán. Makón. A tűz átterjedt a szomszédos ház tetőszerkezetére is. Két makói egység rövid időn belül a helyszínre érkezett. A tűzoltók légzőkészülékben, két vízsugárral kezdték meg a lángok elfojtását. Az épület lakatlan volt, szemét tárolására használta a tulajdonos. A tűz eloltása után a tűzoltók hőkamerával vizsgálták át az épületet, az izzó területeket vízsugárral hűtötték vissza. A tűzben senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.