Közélet

Jótékonysági gospel koncert a koraszülöttmentés javára

Jótékonysági gospel koncert a koraszülöttmentés javára

2014. december 6., szombat
Jótékonysági gospel koncert a koraszülöttmentés javára
koraszulott_mento07_gs

Vasárnap délután hat órától a Belvárosi Moziban tartanak jótékonysági koncertet a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány támogatására.

A Szegedi Ökumenikus Gospel kórus és zenekar negyedik alkalommal ad jótékonysági koncertet a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány támogatására. A koncertnek 2011 óta a Belvárosi Mozi ad otthont, mely eddig minden évben zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel. A koncert december 7-én este hat órától lesz a moziban. A belépés ingyenes, a helyszínen lehetőség van az Alapítvány támogatására. A kórus idén egy 4 állomásos koncertturnéval támogatja a koraszülött mentést a Szolgálat mentési terültén. Eddig Kiskunhalason és Kiskőrösön telt ház előtt adtak koncertet, hatalmas sikert aratva, a polgármester, alpolgármester jelenlétében. December 6-án Hódmezővásárhelyen lépnek fel, majd a turné befejező állomás a szegedi koncert lesz. Az 50 fős kórus és zenekar karitatív munkájához a szegedi koncerten a Király-König Péter Zeneiskola tanára és az SZTE Zeneművészeti Kar hallgatói is csatlakoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.