Közélet

Jégvarázs és pizzázás a Belvárosi moziban + FOTÓK

Jégvarázs és pizzázás a Belvárosi moziban + FOTÓK

2014. december 17., szerda
Jégvarázs és pizzázás a Belvárosi moziban + FOTÓK
rotary_club02_kf

Kedd délután jótékonysági filmvetítést tartott a Belvárosi moziban a Rotary Club Szeged Dóm. A rendezvényen üdítővel és pizzával is megvendégelték a rászoruló családokat, a Jégvarázs című animációs film megtekintését követően pedig ajándékokat kaptak.

Rászoruló, szegény családok részére hirdetett filmvetítést a Belvárosi mozi Zsigmond Vilmos termében a Rotary Club Szeged Dóm. Kicsiknek és nagyoknak ingyen volt a belépő, ráadásul üres hassal sem kellett végigülniük a vetítést, hiszen előtte egy pizzára is megvendégelték őket a szervezők. "Olyan rászoruló családokat invitáltunk meg, akik sajnos nem engedhetnek meg nagyobb ajándékozást, de még egy kiadós pizzaevésre se futja nekik. Körülbelül 300-350 embert várunk" - mondta el portálunknak

Radnóti Márton Beatrix

, a Rotary Club Szeged Dóm alapító- és elnökségi tagja. A támogatóknak - Exicom Rendszerház Kft., Ka-DO 3000 Kft., Fnx Diszkont Kft.,Tiszavirág Szeged Diapolo Vízilabda Csapat, Eper Kertész Kft., Tuti Nagyker Pizzamonster, Pizza Monkey, Gringos Étterem, a Maspex Olympos és a Lucky Pizzéria - köszönhetően nem csak pizza, de egy-egy ajándékcsomag is jutott a családoknak, melyet a mozizás végén vehettek át. Karácsony közeledtével a rendezvényen kívül is hord a Rotary ajándékcsomagokat a rászorulóknak, melyekbe a tartós élelmiszer, játék és ruhák mellett egy sütemény receptjét és annak hozzávalóit is beletették. A Rotary a Klauzál téren is hirdetett jótékonysági akciót, az ottani Jégvarázs fesztiválra is rímelve választották a Jégvarázs című Disney-filmet a családoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.