Sport

Jégtánc: szegedi sikerek Andorrából

Jégtánc: szegedi sikerek Andorrából

2014. december 2., kedd
Jégtánc: szegedi sikerek Andorrából
10277880_571350836332591_8380417445160383128_n

A szegedi ICE-TEAM Műkorcsolya és Jégtánc Egyesület versenyzői, Jakucs Hanna és Illés Dániel bronzérmet szerzett a hétvégén az andorrai Canilloban megrendezett Open d’Andorra 2014 műkorcsolya- és jégtáncversenyen.

A szegedi jégtánc történetében az egyesületnek hosszú időt kellett várnia, hogy újabb, nemzetközi versenyeken is indulhassanak sportolóik.

Jakucs Hanna

párja

Illés Dániel

idén májusban igazolt át Budapestről a szegedi egyesületbe. Jelenleg ők a második számú junior pár hazánkban, akik nemzetközi versenyeken is indulnak és egyre biztatóbb eredményeket érnek el. Céljuk, hogy a 2015/2016-os szezonban Magyarországon megrendezésre kerülő junior világbajnokságon hazánkat képviselhessék. Az ehhez szükséges kvalifikációs pontokat még ebben a szezonban szeretnék megszerezni. Edzőik

Valter Rizzo

és

Világos Beáta

, akiknek sokat köszönhetnek a versenyzők. A jégtáncos pár nemzetközi szereplése nagyban hozzájárul a sportág népszerűsítéséhez. További sikeres versenyzésükhöz a szűkös pályázati lehetőségek mellett nagy szükség lenne támogatókra. A hazai jégtánc sport egyetlen vidéki bázisának számító ICE-TEAM SE ez évben jelentős létszámú utánpótlás növendékkel kezdte a szezont és egy junior szinkronkorcsolya csapatot és is sikerült összeállítani mely várhatóan a következő szezonban már versenyeken tud indulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.