Sport

Futsal: UTC-siker Csömörön

Futsal: UTC-siker Csömörön

2014. december 5., péntek
Futsal: UTC-siker Csömörön
utc_csomor14_gs

Azt követően, hogy a Viharsarki Pionners FC ellen megszerezte első pontjait az UTC Futsal Team, Csömörön is győzni tudott, ezzel első idegenbeli sikerét aratta Brinszky Adrián együttese, amely attraktívan és eredményesen játszva tudott győzni riválisa ellen.

A közvetítést támogatta a GS-VILL 94 Kft.

Támadólag lépett fel az UTC a mérkőzés kezdetén, és ami ennél is fontosabb, eredményesen is játszott: a negyedik percre már három, sőt, két perccel később

Bánóczki

értékesített ziccerét követően már négy góllal vezetett a szegedi csapat, álomszerű kezdés, remek meglátások, megoldások után már a futsalban is jelentős előnyt tudott összeszedni az UTC. A hazaiak a "sokk" után ébredeztek, de a meccs ötödik gólját is az UTC szerezte,

Mészáros

szemfüles labdaszerzése után spiccel lőtt a kapuba. Gyorsan szépített a Csömör, de még a félidő vége előtt megvolt az első duplázó is az UTC-ből:

Polczer

elképesztő mozdulattal szinte az alapvonalról emelte át a csömöri kapust, ebből a lehetetlen szögből is be tudta löbbölni a kapuba a labdát, így újra öttel ment az UTC. A szünet előtt még egy eladott labda után "bűnhődött" az UTC, a kettő az egyes szituációt ki tudták játszani a hazaiak, így 6-2-re vezetett 20 perc után

Brinszky Adrián

csapata. A második félidőre hatalmas elánnal jött ki a "Rubi", azonban

Szűcs

nagyobbnál nagyobb lehetőségeket puskázott el.

Kovácsnak

azonban nem volt szüksége ziccerre ahhoz, hogy gólt lőjön, távolról vette be

Vasas

kapuját, sőt, tíz perc elteltével kettőre csökkent az UTC előnye, ismét Kovács volt eredményes egy szabadrúgást követően. Megérezte a lehetőséget a Rubeola, de az UTC gyorsan lelombozta a hazaiakat,

Balogh Ádám

szintén szabadrúgásból, Mészáros pedig közelről szerzett újabb gólt, így ismét kissé megnyugtató, négygólos előnyből várhatta a véghajrát az UTC. A Csömör mindent egy lapra feltett, lehozták a kapusukat is, így 5 a 4 ellen adogathattak, de nem tudtak kialakítani igazi ziccert, ellenben a Kertész utcaiak többször is próbálkozhattak az üres kapu bevételével, de ez ekkor nem jött össze. Három perccel a vége előtt feljöttek háromra a vendéglátók, de ezt követően sem tudták feltörni az UTC védekezését a folyamatos emberelőny ellenére sem, hiába vitték le a kapusukat, az utolsó percben lőtt góllal csak kozmetikáztak az eredményen, Kovács utolsó találata már nem tudta érdemben befolyásolni a meccset. Kiváló kezdést követően is szinte végig az UTC kezében volt a mérkőzés, néhány olyan momentum volt, amikor feljött a Csömör, de nem tudtak még csak kiegyenlíteni sem a hazaiak, így az UTC Futsal Team zsinórban a második győzelmét aratta, és ezzel hat pontos a tabellán - három pontra megközelítve ezzel ellenfelüket. Brinszky Adrián együttese számára a Vasas elleni hazai mérkőzéssel zárul ez az év, amelyet december 15-én 19 órától rendeznek meg.

Férfi futsal NB I, 13. forduló

Rubeola FC Csömör - UTC Futsal Team 6 - 8 (2-6)

Csömör, csömöri sportcsarnok, 150 néző. Vezeti: Erdélyi Tamás, Takács István (Szabó Ferenc Szilárd)

Csömör:

Horváth - Józsa, Szűcs,Kovács, Varga. Csere: Varsányi (kapus), Vadászi, Érsek, Sárközi, Mészáros D., Marosi, Tősér, Smeló, Husz.

Vezetőedző:

Takó Csaba.

UTC:

Vasas - Polczer, Puskás, Ondrejó, Tóth. Csere: Halász (kapus), Brinszky, Balogh, Bánóczki, Mészáros Z.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Gól:

Szűcs (15'), Husz (19'), Kovács (24', 32', 40'), Mészáros D. (37') ill. Tóth A. (2'), Puskás (3'), Polczer (4', 18'), Bánóczki (6'), Mészáros Z. (14', 32'), Balogh (32')

Sárga lap:

Bánóczki (8'), Tóth A. (29') Brinszky Adrián:

"Hurrá!"

Online közvetítésünk

VÉGE

40'

Polczer mellől Kovács lövi be a sarokba, így szépít a Csömör, de ez már nem oszt, nem szoroz, 6-8. Még egy sarokrúgást végezhet el az UTC Balogh lövése után, akinek egyébként csúnyán odatartott az egész meccsen durván játszó Varga. Vége, a sarokrúgás után lefújja a játékvezető, az első pontok megszerzése után ezúttal idegenben is nyerni tud az UTC, és így megközelíti a csömörieket a tabellán.

39'

Vasas dob egy gólt, azonban ez ebben a sportágban nem számít, Tóth Attila próbált hozzáérni, hogy érvényes legyen a találat, de nem sikerült. A végére már nem is hozzák le a kapusukat a hazaiak, mintha beletörődtek volna a mai vereségbe.

38'

Továbbra is öt a négy ellen játszanak a hazaiak, kapus nélkül, többször is az üres kapura lőhetett az UTC, azonban nem tudott újabb gólt szerezni a szegedi együttes, amelyben Vasas kiválóan véd

37'

Gól, 5-8. Egy nagy bombát még Vasas védeni tudott, azonban a kipattanót a hazaiak gyűjtik be, és Mészáros Dominik lövését már nem tudta védeni Vasas, így 5-8.

35'

Az eredménytelen hazai támadás után Vasas dobja fel Polczernek a labdát, aki megtartja, és Varsányi mellett is elhúzza, aki viszont elvetődve Polczer lábát fogja meg, így nem tudja Polczer kapura tenni a labdát, ellenben a büntetőt sem fújják be a játékvezetők...

34'

Kockáztat a Csömör, lehozzák a kapusukat, így öt a négy ellen támadhatnak, de csupán egy lövőhelyzetet tudnak ebből kidolgozni, ezt Vasas védi, majd Bánóczki egész pályás ívelése csak centikkel megy az üres kapu mellé.

32' GÓÓÓL!

Sőt, ismét néggyel vezet az UTC! Brinszky löbbölt passza után Tóth Attila centerezésére érkezik Mészáros, aki bepöckölte a labdát, ezzel 8-4 ide! Még kereken nyolc perc van hátra, ráadásul a Csömör már elkövette ötödik szabálytalanságát is.

32' GÓÓÓL!

Ott is van, Balogh! Akárcsak az előbb a Csömör, az UTC is egy szabadrúgás után szerez gólt, Balogh Ádám szintén hét méterről lőhetett, és a léc alá bombázott, 4-7!

31'

Gól, 4-6. Kovács és Varga állt a labda mögé, előbbi tűzte rá, és sajnos Puskás és Vasas között beakadt a löket, szinte a gólvonalon kellett felállnia az UTC sorfalának, azonban Kovács be tudta bombázni a labdát. Nagyon kellene egy megnyugtató gól az UTC-től.

30'

Vasas védett nagyot egy sarokrúgást követően, Sárközire játszották ki a hazaiak, de bombáját Vasas tolja ki! Majd Puskás mutat be egy nagy mentést, ám végül hét méterre a kaputól szabadrúgáshoz jut a Csömör.

30'

Vasas védéseivel folytatódott a mérkőzés, a Csömör szinte mindenhonnan tüzel, de Vasas állja a sarat. Kezd paprikásodni a hangulat, hiszen a hazaiak nagyon nagy elánnal küzdenek, a faultarány 3-1.

29'

Tóth Attila kap egy sárga lapot egy "árnyékbecsúszásért", hiszen nem találta el ellenfelét.

28'

Az időkérést követően kapkodás jellemzi a csapatok játékát, amit Mészáros helyzete tör meg, aki be tudott fordulni védője mellett, azonban lapos lövését védte Varsányi, talán ha fel tudta volna emelni...

26'

A gólt követően még távolabbról még egyszer megpróbálja, de ez most mellé megy, időt is kér Brinszky Adrián, a Csömör mindent egy lapra feltéve támad, most szükség van a higgadtságra az UTC részéről.

24' GÓL!

Hatvanegy éve emlegetjük ezt az állást, 3-6, Kovács lőhetett tisztán kilenc méterről, és Szűccsel ellentétben ő távolról kíméletlenül belőtte.

23'

Kisebb mezőnyjátékot követően ismét Szűcs hibázza el a ziccert: hátul bizonytalan volt az UTC, Szűcs az üres kaput vehette célba, miután Vasas mellett is elpasszolták a labdát, de Szűcs másodjára sem tudja az üres kapuba lőni a labdát.

21'

Folytatódik a mérkőzés, az UTC kezdi a második játékrészt. A Rubeola kapust cserélt a félidőben, immáron Varsányi áll a hazai ketrecben, de ezen kívül a kezdősor van a pályán mindkét oldalon.

SZÜNET

20'

Nagy bravúrt mutat be Vasas, igazi nagypályás védéssel fogja Kovács bombáját! A sarokrúgást követően a visszatett labdát Érsek is kapura tűzi, de ez mellémegy. Vége az első félidőnek, az UTC támadásban nagyon ötletesen és eredményesen játszik, és négygólos előnyt harcolt ki az első 20 perc után.

19'

Gól, zárkózik a Csömör, ismét egy oldalberúgás után kap gólt az UTC, Vasas kapja a labdát, azonban elveszti, és Brinszky hiába ér vissza, ketten vezethették rá, így kipasszolták, Husz fejezte be az akciót, 2-6.

18' GÓÓÓL!

Itt az első duplázó, Polczer! A hatodik fault után Puskás lőhetett kapura, ezt bravúrral védte Horváth, a kipattanót azonban megszerezte az UTC az ellenfél kapuja előtt, majd Tóth Attila Polczernek tette tovább, aki egészen zseniális mozdulattal, szinte az alapvonalról emelte át a csömöri kapust, a labda pedig behullott a kapuba, így Polczer az első, aki duplázni tud az UTC-ből, 1-6!

17'

Ezt most szerencsével megúszta az UTC! Vargának passzolták fel a hazaiak, aki az érkező Szűcshöz passzolt, Vasas már verve volt, így kvázi üres kapura lőhetett Szűcs, azonban a felső kapufát találta telibe!

15' GÓL!

Szépít a Csömör, az oldalberúgást követően nem tudott tisztázni az UTC, megszerezte a labdát a hazai együttes, majd az első, közeli lövést még védte Vasas, de a kipattanót Szűcs bekotorja, ezzel 1-5.

14' GÓÓÓL!

Itt az ötödik UTC-találat, méghozzá az ötödik ember szerzi! Mészáros szerzett labdát a hazaiak kapujának előterében, majd spiccel lő a kapuba, 0-5!

13'

Főleg távoli lövésekkel próbálkoznak a csapatok, de a kapusok útját állják a bombáknak. Brinszky lökete emelhető ki, labdája hihetetlen ívet írt le, de nem végződött góllal a lövés. Polczer ziccerbe kerülhetett volna, akárcsak a góljánál, azonban most a passz kicsit mögé érkezett, és mire átvette, már beérték a védők. A szabálytalanságokat tekintve 3-2-re a Rubeola vezet.

11'

Az utóbbi percekben főleg a mezőnyben pattogott a labda, igen lüktető, nagy iramú játék folyik a pályán, amit az UTC próbál meg egy kicsit lassítani, higgadtan járatja a labdát Brinszky Adrián csapata - már amikor ezt hagyja a Csömör, és nem támadja le a szegedieket.

9'

Éledezik a Csömör, ezt három nagyobb lövéssel jelezték, de Vasas a helyén volt, kétszer hatástalanította a hazai próbálkozásokat, míg Puskás blokkolt egy alkalommal.

8'

Bánóczki kap jogosan sárga lapot, miután megrúgta ellenfelét, így övé az első figyelmeztetés a meccsen.

7'

A Rubeola próbál letámadni, azonban az UTC nagyon higgadtan és nem mellékesen eredményesen játszik, a hazaiak második apró faultjukat követik el, az kiugró Bánóczkit állítják meg.

6' GÓÓÓL!

Ellenállhatatlanul robog tovább az UTC! A Csömör időt kért Polczer gólja után, majd agresszívan letámadja az UTC-t, de a hátul adogató Brinszky-Balogh páros közül az előbbi remek labdával találja meg Bánóczkit, aki a kapussal szemben megoldja a szituációt, kicselezi Horváthot, és az üres kapuba lő, 0-4!

4' GÓÓÓL!

Hát hogy kezdi ezt a meccset az UTC?! Tóth Attila tartja meg a labdát kiválóan, majd Polczer elé tálalt, akiről lemaradtak a védők, és beragasztotta Horváth kapujába, négy perc alatt hármat lő az UTC!

3' GÓÓÓL!

De még micsoda találat, Puskás! A saját hatosánál szerez labdát Puskás, aki a komplett csömöri csapatot kicselezi a kapussal együtt, végigvezette a pályán, majd az üres kapuba gurított, kiváló egyéni alakítás után kettővel vezet az UTC!

2' GÓÓL!

Vezet az UTC! Vasas kidobása után került helyzetbe Polczer, aki a kapufát találta el, a kipattanót azonban Tóth Attila bepasszolja, előnyben az UTC! 2'Aktívan kezdi a találkozót az UTC, Puskás és Polczer együttes labdaszerzését követően Ondrejóhoz került ki a labda, akinek löbbölése után bravúrral védett Horváth. Tóth Attila is lövőhelyzetbe kerül, azonban ezt spárgázva védi Horváth! Vasas is védéssel debütál.

1'

A Csömör kezdte a találkozót.

20:14

- Túl a bemutatáson, a "Rubi" narancsban, míg az UTC tiszta fehérben lép pályára ma.

20:03

- Köszöntjük olvasóinkat, a csapatok már melegítenek a hamarosan kezdődő mérkőzésre. Az UTC egy szoros mérkőzésen szenvedett vereséget a csömöriektől Szegeden, egy esetleges mai visszavágással az UTC közel kerülhetne az éppen előtte, a 8. helyen álló vendéglátókhoz.

A mérkőzés 20.15-kor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.