Bulvár

Életmentő beavatkozás Szentesen

Életmentő beavatkozás Szentesen

2014. december 17., szerda
Életmentő beavatkozás Szentesen

Kedden, a déli órákban két bejelentés is érkezett a katasztrófavédelem Csongrád megyei műveletirányítási központjába. Mindkét esetben a mentőszolgálat szakemberei kérték a tűzoltók segítségét.

Az első értesítés Szentesről, egy Apponyi téri társasházból érkezett. A bejelentő elmondta, az első emeleti lakásban élő idős nő nem ad életjelet. A szentesi egység perceken belül a helyszínre érkezett, létra segítségével, az erkély felől jutottak be a lakásba. Az erkélyablakot betörték, majd a lakásajtón keresztül beengedték a helyszínen várakozó orvosokat, akik azonnal megkezdték a sérült ellátását. A segítség még időben érkezett, az idős nőt kórházba szállították. A második esetben már csak a halál beálltát tudták megállapítani a szakemberek. Szegeden, a Hont Ferenc utcában szintén a tűzoltók segítségével jutottak be az orvosok egy idős férfi lakásába. A szegedi tűzoltók motoros roncsvágóval feszítették fel az ajtót, majd a helyszínt átadták a mentők és a rendőrség munkatársainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.