Sport

Vízilabda: kiütéses szegedi siker + FOTÓK

Vízilabda: kiütéses szegedi siker + FOTÓK

2014. november 15., szombat
Vízilabda: kiütéses szegedi siker + FOTÓK
sznve_kesi_14_11_15_mj

A Szeged Vízmű Taylor&Nash női vízilabda csapata fölényes, 19 gólos győzelmet aratott a KESI ellen, Barna Tamás lányai mindössze egyetlen gólt engedélyeztek ellenfelüknek.

Már fél perccel a kezdés után Árkosy Lilla akciógóljával megszerezte a vezetést az SZNVE, majd ezt követően jól is védekezett Barna Tamás csapata, és a negyedik percben Somhegyi Noémi a második szegedi gólt szerezte. A negyed hajrájában még kettővel tudta ezt fokozni a Szegedi Vízmű Taylor&Nash, így 4-0-al zárult az első játékrész. A második negyedet Szegedzi Brigitta gólja nyitotta, így megszerezte első (majd mint később kiderült, egyetlen) gólját a vendég csapat, ezt követően azonban hatszor is eredményesek voltak a szegedi lányok, így már a félidőben 10-1-re vezettek. A maradék két negyedben is megvolt a tíz lőtt gól, ezekre azonban nem érkezett válasz a kecskemétiek részéről, így kiütéses, 20-1-s győzelmet aratott a Szegedi Vízmű Taylor&Nash, amely ezzel a győzelmével a hatodik helyről várhatja a folytatást, legközelebb pedig az UVSE otthonában ugrik majd vízbe.

Női vízilabda NB I, 5. forduló

Szeged Vízmű Taylor&Nash - KESI 20-1 (4-0, 6-1, 6-0, 4-0)

Szeged, SZUE. Vezette: Pásztor Antal, Matajsz Márk.

Szeged:

Szikora – Árkosy 2, Miklós 2, DALMÁDY P. 4, Dalmády Sz. 1, Lengyel Dom. 3, SOMHEGYI 4. Csere: Lengyel Dor., Dudás, Vidovics, Veréb 1, Lengyel A. 1, O-Nagy 2., Scherer 1.

Vezetőedző:

Barna Tamás.

KESI:

Fáy - Szabó, Kőrösi, Gazsovits, Bálint, Görög, Vavrek. Csere: Ostern, Maczó, Piros, Szegezdi 1.

Vezetőedző:

Kovács Róbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.