Bulvár

Vasárnap felgyullad advent első gyertyája Hódmezővásárhelyen

Vasárnap felgyullad advent első gyertyája Hódmezővásárhelyen

2014. november 25., kedd
Vasárnap felgyullad advent első gyertyája Hódmezővásárhelyen

Adventre készül Hódmezővásárhely városa: már állítják a karácsonyi vásár pavilonjait a Kossuth téren és a Dr. Rapcsák András úton, elkezdődött a jégpálya építése a főtéren, ünnepi díszkivilágításba öltöztek a kandeláberek és az épületek. A városi adventi koszorú első gyertyáját Almási István polgármester gyújtja meg november 30-án, vasárnap 17 órakor a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt.

Vasárnap délután nyitja meg kapuit a karácsonyi vásár Hódmezővásárhelyen a Dr. Rapcsák András úton és a Kossuth téren. A Fourtissimo Zenekar 16 órai koncertjét követően

Almási István

polgármester mond megnyitóbeszédet. Az adventi műsorban közreműködik a Szent István Katolikus Templom Ifjúsági Csoportja és a JAMNASTYX csapata, az est sztárfellépője, a vásárhelyi születésű Bozsek Márk lesz. November utolsó napján 18 órai kezdettel karácsonyi jótékonysági estet rendez a Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Fellép a NAV Pénzügyőr Zenekara és Csak szeret legyen című könyvét mutatja be

Bagi Iván

, a kedvelt humorista. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ szervezésében minden adventi hétvégén meghitt, ünnepi műsorokkal várják a vásárba kilátogatókat: szombatonként karácsonyváró kézműves foglalkozásokkal, iskolai műsorokkal és civil szervezetek bemutatkozóival. A további adventi gyertyákat a város tisztségviselői és ismert művészek gyújtják meg december 7-én, 14-én és 21-én.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.