Közélet

Újabb képviseletet nyitott Szegeden a Generali biztosító + FOTÓK

Újabb képviseletet nyitott Szegeden a Generali biztosító + FOTÓK

2014. november 14., péntek
Újabb képviseletet nyitott Szegeden a Generali biztosító + FOTÓK
generali_megnyito04_gs

Egy biztosítótársaság számára különösen fontos a személyes kapcsolattartás - vallja a Generali biztosító, amely november 13-tól új képviseleti ponton is várja ügyfeleit a Csongrádi sugárút 11. szám alatt. A társaság új arculatát tükröző irodában lakossági biztosítások mellett utasbiztosításokat, nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásokat is kínálnak.

Csütörtök délelőtt újabb képviseleti pontot nyitott meg a Generali, így immáron a Csongrádi sugárút 11. szám alatt is várja ügyfeleit. A társaság országszerte fejleszti képviseleti pontjait, hosszú távú célja ugyanis, hogy testreszabott és elérhető biztosítási megoldásaival a helyi igényeknek megfelelő szolgáltatást nyújtson, egyben megtalálja a legrövidebb utat az ügyfél felé. Az új képviselet már a lakosság szélesebb körű, kényelmesebb kiszolgálását kívánja megvalósítani, így amellett, hogy a lakossági biztosítások teljes palettáját szolgáltatja, a cégcsoport más tagjainak szolgáltatását is kínálja, például utasbiztosítással vagy nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásokkal is várja az ügyfeleket.

Major László

, a Generali országos képviseleti projektvezetője hangsúlyozta: a biztosítótársaság már hosszú évek óta dolgozik a szegediek értékeinek megóvásáért, csaknem 12 ezer lakást, és nagyjából ugyanennyi gépjárművet biztosít a városban és körzetében. Tavaly a kgfb és a casco keretében összesen 311 millió forintot térítettek meg, lakásbiztosítás kapcsán az egyik legnagyobb tétel pedig egy vezetékes vízkár volt, amelyre több mint hatmillió forintot fizetett a biztosító. Nagyjából ötezer életbiztosítást is nyújt az itt élők számára a Generali, ennek körében tavaly 270 esetben összesen több mint 129 millió forintot térített. "Mi hiszünk abban, hogy ez egy bizalmi üzletág, melyben a személyes kapcsolattartás elengedhetetlen. Ennek szellemében nyitjuk újabb képviseleteinket is, melyek száma országszerte meghaladja a 200-at. Szeged régóta erős bástya a biztosító életében, reményeink szerint az újabb irodával még közelebb kerülhetünk az itt élőkhöz" - hangsúlyozta Major László.

A képviseletet vezető Koncz Gabriella három és fél éve dolgozik a biztosítónál, ezidáig több mint 300 ügyfelének bizalmát élvezi. Helyi lakosként tisztában van a városrész sajátosságaival és igényeivel, így a képviseletbe látogatók számára valóban személyre szabott szolgáltatásokat tud kialakítani. Az ünnepélyes megnyitón a társaság képviselői mellett jelen volt Tóth Károly, a terület önkormányzati képviselője is, aki úgy nyilatkozott: minden eszközzel támogatni kívánják a munkahelyteremtésben élenjáró kis- és középvállalkozásokat, illetve az ügyfélbarát, értékeket biztosító szolgáltatásokat egyaránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.