Bulvár

Tolvajt keresnek a szentesi rendőrök

Tolvajt keresnek a szentesi rendőrök

2014. november 13., csütörtök
Tolvajt keresnek a szentesi rendőrök

A Szentesi Rendőrkapitányság 06050/992/2014. bűnügyi számon lopás bűntette elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett november 8-án 10 óra 15 perckor Szentesen, a Rákóczi Ferenc utcában lévő zöldséges bolt előtt elejtette a pénztárcáját. A közelben tartózkodó ismeretlen elkövető felkapta azt a földről és elszaladt vele. Az esetnek tanúja volt egy körülbelül 55 éves férfi, aki egy fehér színű kisteherautóban várakozott. A rendőrség kéri, hogy a szemtanú, illetve aki az esettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.