Bulvár

Több nagy kiterjedésű sérülést találtak a forráskúti áldozat testén

Több nagy kiterjedésű sérülést találtak a forráskúti áldozat testén

2014. november 23., vasárnap
Több nagy kiterjedésű sérülést találtak a forráskúti áldozat testén

A rendőrorvos több nagy kiterjedésű sérülést talált a Forráskúton meggyilkolt áldozat testén - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap. Az MTI információi szerint a tettes különös kegyetlenséggel végzett a 22 éves nővel.

Szenti Szabolcs

kérdésre válaszolva közölte, vannak arra utaló jelek, hogy a fiatalt nőt megerőszakolták, ennek megítéléséhez azonban szakértői vizsgálatra lesz szükség. A nő eltűnését pénteken este jelentették be a rendőrségen. A szegedi nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, átvizsgáltak egy forráskúti ingatlant is, amelynek melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a nő holttestét. A rendőrök kihallgatták az ingatlanban lakó

B. Lászlót

, aki ellentmondásokba keveredett, végül elismerte a bűncselekmény elkövetését. A 21 éves gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntette miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.