Egyetem

Téli melegedő az SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ szervezésében

Téli melegedő az SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ szervezésében

2014. november 25., kedd
Téli melegedő az SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ szervezésében

Az idén kettős jubileumát ünneplő Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ december 2-án 16 és 19 óra között „ZÖLD” kézműves foglalkozással és születésnapi kiállítással várja az érdeklődőket a Tanulmányi és Információs Központban.

Október 18-án fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte a Diákcentrum Universitas Alapítvány, a tizediket pedig a centrum utódja, a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központja. A jubileumi év zárásaként, az ünnepre készülődve közös kézműveskedésre várják az egyetemi polgárokat december 2-án a Tanulmányi és Információs Központ Kiállítási terében. Az adventi készülődés jegyében díszek, lámpások készítésére lesz lehetőség, szokatlan módon, újrahasznosított alapanyagokból az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Zöld Központjának segítségével. A rendezvényen a Diákcentrum Universitas Alapítvány és az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ elmúlt éveibe színes fotó kiállítás kalauzolja el a vendégeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.