Bulvár

Szegedre érkezik a „10 perc vagyonunk védelmében” lakossági fórum-sorozat

Szegedre érkezik a „10 perc vagyonunk védelmében” lakossági fórum-sorozat

2014. november 14., péntek
Szegedre érkezik a „10 perc vagyonunk védelmében” lakossági fórum-sorozat

Csongrád megyébe érkezik november 21-én az az országjáró roadshow, amelyben a rendőrség, a polgárőrség, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, az Országos Katasztrófavédelem és az Aegon Magyarország szakértői vesznek részt. Szeged az utolsó idei helyszíne a „10 perc vagyonunk védelmében” - rendezvénysorozatnak.

Az Aegon Magyarország statisztikái szerint a lakáskárok – beleértve a betöréseket is - többsége megelőzhető lenne, ennek ellenére a lakástulajdonosok 86%-át már közvetve vagy közvetlenül érte valamilyen kár. Az emberek a legjobban a tűztől és a betöréstől félnek. Megalapozottak-e ezek a félelmek? Mire figyelnek a betörők? Mit tartsunk szem előtt a közelgő ünnepek alatt? A kármegelőzésben és a vagyonvédelemben segít az Aegon Magyarország által indított Országos Kármegelőzési Program. Szeged, pontosabban az Árkád bevásárlóközpont a következő helyszíne a „10 perc vagyonunk védelmében” - Lakossági Fórum rendezvénysorozatnak, november 21-én 13 órától. Az eseményen a program szakemberei: rendőrök, polgárőrök, a katasztrófavédelem és a biztosító szakértői válaszolnak a lakossági kérdésekre, felvetésekre. Az eseményt sajtótájékoztató előzi meg, ahol a résztvevő szervezetek vezető képviselői ismertetik a megyei és a városi statisztikai adatokat és bűnmegelőzési, vagyonvédelmi programokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.