Bulvár

Lőszert rejtett egy szerb busz utasának zsebe Röszkén

Lőszert rejtett egy szerb busz utasának zsebe Röszkén

2014. november 19., szerda
Lőszert rejtett egy szerb busz utasának zsebe Röszkén
tolteny

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei egy szerb autóbuszt és annak utasait ellenőrizték a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen október 26-án 2 órakor. Az egyik utas kabátjából 21 darab lőszer került elő.

Ezek országba való behozatalára az 55 éves férfi nem rendelkezett engedéllyel. Azzal védekezett, hogy azokat Szerbiában vásárolta, Németországban pedig értékesíteni akarta, mivel neki nincs lőfegyvere. A szerb állampolgár ellen lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség őrizetbe vette, a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte előzetes letartóztatását. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást november 18-án befejezte. Az javasolják az ügyészségnek, hogy a terheltet gyorsított eljárásban állítsák bíróság elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.