Kultúra

Koraszülött-délután a szegedi színházban

Koraszülött-délután a szegedi színházban

2014. november 14., péntek
Koraszülött-délután a szegedi színházban
korabban_01

„Délután a legkisebbekért” címmel rendez játszóprogramot és gyermekelőadást a szegedi színházban a Korábban Érkeztem Alapítvány. Az egykori koraszülött gyermekeket és szüleiket november 16-án, vasárnap 14 órától várják kulisszák mögötti sétával, alkotó foglalkozásokkal, meseelőadással és tanácsadással.

A Koraszülött Világnap alkalmából szerveznek koraszülött-délutánt a szegedi színházban. A november 16-i eseményen különleges programokkal: kulisszák mögötti sétával, közös tánccal, énekléssel, alkotó foglalkozásokkal várják az egykori koraszülötteket 2 óra és fél 5 között. Emellett a már megszokott módon tapasztalatcserét és tanácsadást is tartanak a Korábban Érkeztem Alapítvány és a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány szervezésében. 17 órakor egy izgalmas meseelőadás veszi kezdetét:

Csukás István

Szökevény csillagok című daljátékát láthatják az egykori koraszülött kicsik és nagyok a Szegedi Nemzeti Színházban. Az előadás kivételével a koraszülött-délután programjai ingyenesen látogathatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.