Bulvár

Kocsit lopott volna, anyja vécéjébe bújt a slusszkulccsal

Kocsit lopott volna, anyja vécéjébe bújt a slusszkulccsal

2014. november 20., csütörtök
Kocsit lopott volna, anyja vécéjébe bújt a slusszkulccsal

Ellopta volna ismerőse kocsiját, de nem tudott vele elindulni, így elmenekült az indítókulccsal édesanyja mellékhelyiségébe. Vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság a 36 éves férfi ellen - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a kiskundorozsmai vásárban találkozott a sértett

P. Gáborral

október 12-én. A 36 éves férfi arra kérte ismerősét, hogy szállítsa őt haza. A sértett eleget is tett a kérésnek. Elindultak a Ruzsát Zákányszékkel összekötő úton, amikor a gyanúsított hirtelen lökdösni kezdte a sofőrt és el akarta távolítani őt a vezetőülésből. A sértett leállította az autót, mire P. Gábor kést rántott és megfenyegette. A sofőr kiszállt a kocsiból, a gyanúsított megpróbált elhajtani, de miután többször lefulladt a jármű, úgy döntött felhagy tervével. Kirántotta az indítókulcsot a kocsiból, azzal megpróbálta megszurkálni a sértett alkarját, majd elfutott a helyszínről. A kiérkező rendőrök a gyanúsított után mentek, akit édesanyja ruzsai tanyájának mellékhelyiségéből állítottak elő. Kihallgatásán P. Gábor beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy aznap nagyon sok alkoholt ivott, nem volt tisztában tette következményével és sajnálja, ami történt. A terhelt ellen jármű önkényes elvétele bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a szegedi nyomozók a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.