Közélet

Ismét Újszegeden landolt a Mikulás!

Ismét Újszegeden landolt a Mikulás!

2014. november 19., szerda
Ismét Újszegeden landolt a Mikulás!
mikulas_haziko11_gs

Ismét megnyitja kapuit az újszegedi Lövölde utcában a Mikulás Házikó! A Truffaldino Bábszínház kivilágított mesevilágában a nagyszakállú személyesen fogadja a gyerekeket, akik kívánságlistájukat is leadhatják nála.

A tavalyi év nagy sikere után a szegedi Truffaldino Bábszínház ismét elindította mesevállalkozását! Újszegeden, a Lövölde utcában található nyári lakból varázsoltak az ünnepek alatt Mikulás-szállást, ahol a gyerekek egy valódi csodavilágba csöppenhetnek. A kicsik az udvarban megtekinthetik a feldíszített szánt, bent pedig egy interaktív mesejátékba vonják őket, ahol megtekinthetik a Mikulás ajándékcsomagjának elkészítését, belekukkanthatnak mindent látó távcsövébe, míg a Télapó édességekkel és jótanácsokkal látja el őket. A bábszínház munkatársai - kis szülői segítséggel - igazi karácsonyi élményt adhatnak a kicsiknek. Részleteket

korábbi cikkünkben olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.