Bulvár

Halálos baleset a 47-es számú főúton - megszűnt az útzár (FRISSÍTVE)

Halálos baleset a 47-es számú főúton - megszűnt az útzár (FRISSÍTVE)

2014. november 3., hétfő
Halálos baleset a 47-es számú főúton - megszűnt az útzár (FRISSÍTVE)

Egy személy meghalt, többen sérültek a Hódmezővásárhely közelében történt balesetben. A félpályás útlezárás délután egy órára megszűnt - írja a police.hu.

Az érintett útszakaszon a rendőrség feloldotta a félpályás útlezárást, így a forgalom újra zavartalanul halad.

Korábban írtuk:

Az elsődleges információk szerint egy személyautó ütközött össze egy menetrend szerinti autóbusszal 2014. november 3-án 8 óra 47 perckor a 47-es számú főúton. A jelenlegi adatok szerint Hódmezővásárhelyről Szeged felé tartott a személygépjármű, amikor – eddig ismeretlen okokból – átsodródott a menetirány szerinti baloldalra és fél frontálisan összeütközött a szemből érkező autóbusszal, majd árokba csúszott. A baleset következtében a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges vizsgálat szerint a 47 éves férfi nem használta a biztonsági övet. A buszban – a jelenlegi információk szerint – három fő sérült. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályán halad a forgalom. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.